Fakta Wanita di Amerika

112882_D_0064

Fakta Wanita di Amerika:

-Apabila seorang wanita itu berkahwin beliau mesti menggunakan nama keluarga suaminya dan membuang nama keluarganya sendiri.

-Wanita di Amerika dipergunakan seperti barangan.Jika seorang wanita itu cantik,maka beliau mempunyai harga dan status tertentu dalam masyarakat.Sehingga di universiti,professor akan memberi markah yang lebih baik kepada yang cantik berbanding yang biasa.Dalam pengiklanan,wanita yang mempunyai susuk badan yang lebih menawan akan memenangi harga yang lebih tinggi.

-Kaji selidik yang dijalankan di Universiti Amerika menunjukkan bahawa mahasiswi Amerika secara puratanya melakukan hubungan seks dengan 200-300 pasangan lelaki dalam tempoh empat tahun di Universiti.

-Ramai wanita-wanita Amerika bila mencecah usia 30an atau 40an mereka akan menghidap penyakit barah payudara atau barah rahim,kesan dari melakukan hubungan seks dengan ramai lelaki.

 

search terms:
fakta tentang wanita amerika,fakta wanita amerika,wanita amerika,fakta wanita us,fakta wanita barat,fakta tentang wanita di amerika,main dengan wanita amaraca,main dengan wanita amerika,purata seks yang diperlukan wanita 40an,seks dengan orang amerika,fakta perempuan barat

Apa Komen Anda

1 comment… add one
  • ohcikgu Link Reply

    fuh..memang berbeza dengan orang kita. jadi, jangan ikut perangai mereka.

Leave a Comment