Kolam Arak

1

Minuman arak sering mendapat tempat bagi meraikan sesuatu majlis dikalangan non muslim dan di tempat-tempat hiburan seperti di club malam,namun lain pula di Negara Jepun…Minuman Najis Arak dijadikan kolam mandi..

Lihat gambar-gambar di bawah:

2

 3

4

5

6

7

search terms:
kolam arak,اليابان

Apa Komen Anda

5 comments… add one
  • Salimi

    Astaghfirullahal Azim,bila manusia dah rosak akal…

    • Dunia Syurga bagi Orang kafir, orang islam kena tunjukkan tauladan yang baik dengan mengamalkan segala perintahnya menjauhi segala larangan nya, sebarkan lah dakwah walau pun 1 ayat

  • moga ada cahaya utk mereka nnti..amin

  • Emm first time tengok ada jugak tempat mcm ni yer..

  • idea rosak dari mereka yang rosak akhlak

Leave a Comment