7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Jom Aktifkan MyKad Smart Shopper Anda Untuk dapatkan Mata Ganjaran !!

rezeki

Siapapun orangnya pasti pernah mengalami kesulitan mendapat rezekiSiapapun orangnya mesti pernah mengalami masalah kewangan.

Yang sedihnya ada yang mengambil jalan pintas tanpa berfikir panjang lantas memijam duit dari Ahlong dan ada yang sampai meragut,pecah amanah dan pecah rumah orang..

Yang lebih parah sanggup merosakkan akidah pergi berjumpa bomoh konon boleh dapat “nombor”..

Kita mengaku kita muslim,kita ada Allah tapi mengapa tidak dekatkan diri denganNYA dan berdoalah apa yang kita hajati..Mengadulah tentang masalah yang sedang kita hadapi..

Berikut ini saya kongsikan kepada anda suatu amalan pemanggil rezeki dan pembuka pintu-pintu rezeki yang menjadi amalan orang-orang soleh..

1. Banyakkan beristighfar

Kata Nabi Nuh ‘alaihis salam:Aku katakana kepda kaumku”Beristighfarlah kamu kepada Tuhan,sesungguhnya DIA adalah pengampun..Kalau kamu istighfar DIA akan turunkan kepada kamu hujan dan DIA kan membanyakkan harta dan anak pinakmu dan DIA akan menjadikan untuk kamu kebun-kebun dan sungai-sungai”

Dalam sebuah riwayat diceritakan bahawa datang seseorang kepada imam Hasan al-Basri r.a mengadu tentang tanahnya yang tidak subur lalu jawab Hasan al-Basri: “BERISTIGHFARLAH”..Datang pula yang lain mengadu kemiskinan,jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Datang lagi yang lain minta doa agar direzkikan seorang anak, jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Lalu ditanya Hasan al-Basri mengapa jawapannya semua sama sedangkan didatangkan persoalan yang berbeza. Kata imam Hasan al Basri:“Ini bukanlah pendapatku,inilah yang Nabi Nuh a.s sebut”

2. Doa murah rezeki yang dibacakan oleh Nabi SAW kepada Anas bin Malik RA

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَهُ وَوَلَدَهُ ووالسع له في داره وَبَارِكْ لَهُ فيما اعطيته واحسن اعماله والغفرله

Allahumma aksir maalahu wa waladahu, wa wassi’ lahu fi darihi, wa bariklahu fi ma a’toitahu, wa ahsin a’malahu, warghfirlahu.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartanya dan anak-anak-anaknya dan luaskanlah rumahnya dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadanya dan perbaikilah amalannya dan ampunkan untuknya…

Doa ini untuk didoakan kepada seorang lelaki..kerana Nabi doakan kepada Anas..kalau nak doakan untuk (dia) seorang wanita maka tukarlah dhomir(kata ganti nama) huwa(hu) kepada dhomir hiya(ha) seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَها وَوَلَدَها ووالسع لها في دارها وَبَارِكْ لَها فيما اعطيتها واحسن اعمالها والغفرلها

Adapun jika anda mahu amalkan doa ini untuk diri sendiri maka tukarkan dhomir huwa(dia lk) atau hiya(dia wanita) kepada dhomir ana seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالي وَوَلَدي ووالسع لي في داري وَبَارِكْ لَي فيما اعطيتني واحسن اعمالي والغفرلي

Allahumma , aksir maali, wa waladi, wa wassi’ li fi dari, wa barikli fi ma a’toitani, wa ahsin a’mali, warghfirli.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartaku dan anak-anak-anakku dan luaskanlah rumahku dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadaku dan perbaikilah amalanku dan ampunkan untukku…

Berkat doa Nabi s.a.w kepada Anas r.a Allah telah panjangkan umur Anas bin Malik dan kurniakannya anak dan harta yang banyak sebagaimana yang dikatakan oleh Anas r.a sendiri: “Demi Allah,hartaku sangat banyak dan anak cucuku hari ini lebih seratus orang.”
Diriwayatkan Anas dilimpahkan kekayaan,dikurniakan ramai anak ( 120 orang ) dan umurnya ketika wafat 104 tahun(saturiwayat) dan beliau telah meriwayatkan 2200 hadith Nabi SAW.

Lazimi doa ini ketika sujud dan selepas solat dengan bersungguh-sungguh mengharapkan rezeki yang diminta..

3. Selawat Murah Rezeki

اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى سَيِّدِناَ مُحَمَّدٍ صَلاَةً تُوَسِّعُ بِهاَ عَلَينَا الأَرْزَاقِ وتحَسِّنُ بِهَا لَناَ الأَخْلاَق
وَعَلَى آَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّم

Allaahumma solli ‘alaa sayyidina Muhammad
solaatan tuwassi ‘u bihaa ‘alainal arzaak
watuhassinu bihaa lanal akhlaak
wa ‘alaa ‘aalihi wasohbihi wasallim

Ya.Allah rahmatilah dan kurniakanlah kesejahteraan atas Muhammad rasulullah dan selawat yang dapat melapangkan rezeki kami dan menjadikan baiknya akhlak kami dan curahkan kesejahteraan atas keluarga dan para sahabatnya

Amalkan selawat ini dengan ikhlas berselawat ke atas Nabi s.a.w..Mudah-mudahan berkat selawat ke atas Nabi ini diluaskan dan dilapangkan rezeki..

4. Ayat Seribu Dinar

ayat-seribu-dinar

Wa mayyataqillaha yajj’allahu makhroja Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib,

Wamayyatawakal ‘alallahi fahuwa hasbuhu.Innallah baalighul amrih.Qod ja’allahu

Likulli syai’in qodroo

Terjemahannya :

Barangsiapa berTAQWA kepada Allah, nescaya Allah akan berikan jalan keluar dari segala masalah Dan memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas di hatinya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.

Ayat Seribu Dinar adalah ayat suci Al-Quran yang dipetik dari surah Al-Talaaq,dari ayat dua dan tiga..

Kaedah beramal:

Amalkan setiap selepas solat subuh..Kalau dapat amalkan setiap kali selepas solat fardu lagilah baik.Baca sebnyak 7 kali dan ulang 3 kali pada ayat “Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib”

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung ayat 1000 dinar di permis perniagaan tapi kaedahnya ialah istiqamah membacanya sebagai amalan harian berserta tingkatkan ketakwaan kepada Allah..

5. Banyak Bersedekah

Salah satu tips kunci rezeki adalah bersedekah..Cara ini juga berkesan seperti tips-tips yang disebutkan di atas..Inilah kunci rahsia kekayaan ahli-ahli koprat muslim seperti Tan Sri Syed Bukhari..Sedekah adalah satu amalan yang ajaib,kerana semakin kita bersedekah semakin Allah tambahkan lagi kekayaan kepada kita..tapi bersedekah itu mesti niat kerana Allah(ikhlas)

مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَلَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّاْئَةُ حَبَّةٍ وَاللَّهُ يُضَـعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَاللَّهُ وَسِعٌ عَلِيمٌ

“Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang-orang yang menafkahkan hartanya di jalan Allah adalah serupa dengan sebutir benih yang menumbuhkan tujuh bulir, pada tiap-tiap bulir seratus biji. Allah melipat gandakan (ganjaran) bagi siapa yang Dia kehendaki. dan Allah Maha Luas (karunia-Nya) lagi Maha mengetahui.” (Al Baqarah: 261).

6. Berbakti kepada Ibu Bapa

Antara amalan yang boleh membuatkan Allah membuka pintu rezeki kita seluas-luasnya ialah berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa. Suruhan berbakti serta berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa ini dinyatakan dengan jelas dalam Al-Quran:

17:23: “Dan Tuhanmu telah perintahkan, supaya engkau tidak menyembah melainkan kepadaNya semata-mata dan hendaklah engkau berbuat baik kepada ibubapa. Jika salah seorang dari keduanya ataupun kedua-duanya sekali, sampai kepada umur tua dalam jagaan dan peliharaanmu, maka janganlah kamu berkata kepada mereka (sebarang perkataan yang kasar) sekalipun perkataan “Ha” dan janganlah engkau menengking menyergah mereka,tetapi katakanlah kepada mereka perkataan yang mulia (yang bersopan santun)”

17:24: “Dan hendaklah engkau merendah diri kepada keduanya kerana belas kasihan dan kasih sayangmu dan doakanlah (untuk mereka, dengan berkata): “Wahai Tuhanku! Cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya memelihara dan mendidikku semasa kecil”

Disebutkan di dalam Hadis:

“Apabila hamba itu meninggalkan berdoa kepada kedua orang tuanya nescaya terputuslah rezeki (Allah ) daripadanya.”
(Riwayat al-Hakim dan ad-Dailami)

7. Melazimi Membaca surah al Waqi’ah

Diriwayatkan Sa’ad bin Abi waqas seorang Nabi s.a.w yang dilimpahkan dengan kekayaan tetapi hampir keseluruhan hartanya di infaqkan ke jalan Allah

Suatu hari ada sahabat yang bertanya kepada Sa’ad bin waqas:”Kamu tak bimbang ke nanti kamu mati anak-anak kamu jatuh miskin?”

Jawabnya:”Aaku telah tinggalkan kepada mereka yang lebih baik dari harta yang mereka tidak akan diitmpa kemiskinan selama-lamanya

Ditanya kepada”Apa yang kamu tinggalkan kepada anak-anak kamu?”

Jawabnya”Aku tinggalkan kepada ank-anak aku dengan pesanan jangan tinggalkan surah al waqi’ah”..

Surah al waqi’ah ini menjadi amalan keluarga Prof Dato Dr Haron Din..sejak dari kecil lagi bapanya(Lebai Din)mewajibkan anak-anaknaya menghafaz dan mengamalkan surah al waqi’ah sebagai ikhtiar murah rezeki

Kata Dr Haron Din:

“Saya hafal sejak zaman ayah lagi..Ayah suruh kami baca surah al waqi’ah..Kami baca surah al waqi’ah Pada tiap-tiap malam jumaat dan ayah akan mengapalai membaca al waqi’ah dan dia latih kesemua anak-anak dia surah al waqi’ah,dan saya dapati betul..Ayah tidak meninggalkan sebarang harta..Emak hanya tinggalkan kedapa kami dalam 2 ekar setengah tanah tapi semua adik beradik tak nak dan kita waqafkan kepada sekolah S.A.R..Masing-masing berbekalkan dengan al Waqi’ah dan saya tak tinggal waqi’ah,dalam kereta,atas kapal terbang,di rumah nak tidur saya baca..so jangan tinggal waqi’ah..Orang-orang yang agak bermasalah rezeki ni baca waqi’ah..Kena yakin bahawa waqi’ah menjadi satu pendorong utama,tapi janganlah harap hari ni baca esok boleh jadi kaya..so beramal..saya beramal lama”

Pesanan saya:

1. Beramallah dengan tips-tips diatas secara konsistan..Jangan mengharap hari ini amal esok nak dah persoal kenapa tak kaya-kaya pun..

2.Yakinlah serta letakkan spenuh pengharapan kepada Allah supaya dengan ikhtiyar ini Allah melimpah rezeki kepada kita tidak putus-putus biarpun tidak kaya..

3. Beramal dengan tips-tips murah rezeki di atas bukanlah bermakna kita tidak payah keluar cari kerja..kita bukanlah seperti orang-orang yang telah sampai ke maqam beroleh rezeki tanpa sebarang kerja..

4. Pengalaman orang-orang yang beramal secara istiqamah salah satu dari tips-tips di atas memang menjadi..rezekinya mudah je..mereka yang saya kenali tidaklah sehingga menjadi jutawan tapi mereka tidka pernah rasa susah mendapat rezeki,rezeki ada sahaja..

5. Anda perlu tahu bila sebut rezeki,rezeki bukan sahaja WANG atau HARTA..ulama berpendapat kadang-kadang rezeki itu datang dalam bentuk seperti diberi kesihatan yang baik,mudah urusan,selamat dari musibah dan mendapat kebahagian..

6. Yang paling penting ialah tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah..Bila kita bertakwa pasti Allah memelihara rezeki kita..Bila kita buntu pasti Allah akan memberi jalan keluarnya dan Allah akan memberi kepada orang-orang yang bertakwa itu rezeki yang tidak pernah ia duga.

search terms:
doa murah rezeki,doa dimurahkan rezeki,amalan murah rezeki,doa murah rezeki dan cepat kaya,zikir murah rezeki,doa murah rezeky,doa murah rejeki,doa pembuka rezeki,selawat murah rezeki,murah rezeki,doa agar murah rezeki,doa murah rizki,doa dimurahkan rezeki dan pekerjaan,doa tambah rezeki,doa buka pintu rezeki,doa murah rezeki rumi,doa murah rezeki dalam rumi,amalan untuk murah rezeki,doa murah rezeki ustaz kazim,doa murah rezeki dalam perniagaan,surah murah rezeki,tips murah rezeki,amalan murah rezeki dan cepat kaya,doa murah,pintu rezeki,doa murah rezeki selepas solat,doa pintu rezeki,doa murah rezki,Doa di murahkan rezeki,doa untuk murah rezeki,amalan murah rezeki yang mustajab,zikir murah rezeki dan cepat kaya,doa cepat kaya dan murah rezeki,surah pembuka rezeki,zikir pembuka pintu rezeki,doa pemurah rezeki,doa mohon murah rezeki,ayat al quran dimurahkan rezeki,zikir untuk murah rezeki,ayat murah rezeki,doa murah rezeki untuk bisnis anda,doa mustajab murah rezeki,doa pembuka pintu rezeki,amalan pembuka pintu rezeki,doa doa murah rezeki,doa murah rezeki berniaga,amalan zikir murah rezeki,petua murah rezeki,doa dimurahkan rezeki dalam perniagaan,ayat pembuka rezeki,ayat murah rezeki dan cepat kaya,ayat al quran untuk murah rezeki,doa agr diluaskn rezki,7 amalan pembuka pintu rezeki,amalan ayat al quran untuk murah rezeki,amalan pembuka pintu rezeki dan kekayaan,doa mu,doa murah rizqi,doa murahkan rezeki,doa rezeki tak putus,7 zikir pembuka pintu rezeki,surah murahkan rezeki,Doa agar dimurahkan rezeki,doa membuka pintu rezeki,doa untuk berniaga,doa dimurahkan rizki,7 pintu rezeki,Amalan agar murah rezeki,DOA pemanggil rezeki,doa mohon rezeki,doa murah rezeki surah al-waqiah,amalan supaya dimurahkan rezeki,7 doa pembuka pintu rezeki,amalan murah rejeki,amalan dimurahkan rezeki,membuka pintu rezeki,doa minta murah rezeki,cara murah rezeki,doa buka rezeki,surah untuk murahkan rezeki,surah pembuka pintu rezeki,petua murah rezeki dan cepat kaya,doa rasulullah untuk murah rezeki,doa supaya murah rezeki,amalan doa murah rezeki,cara membuka pintu rezeki,DOA BERNIAGA,Doa agar murah rejeki,doa agar murah rizki,doa dimurahkan rezeki dalam rumi,Doa di murah kan rezeki,doa dimurahkan rejeki,pintu rezeki berniaga,murah rezeki dalam perniagaan,amalan zikir murah rezeki lengkap,zikir murah rezeki rumi,tip murah rezeki,doa murah rezeki dapat kerja,doa murah rizky,cara murah rezeki dalam islam,amalan doa untuk murah rezeki,zikir nama allah untuk murah rezeki,surah alquran untuk murah rezeki,petua murah rezeki dalam islam,doa luas rezeki,amalan amalan murah rezeki,doa mura,doa pembuka 12 pintu kebaikan dalam rumi,doa panggil rezeki,doa mustajab pembuka rezeki,Doa murah rezky,doa mudah rezeki,doa amalan murah rezeki,pembuka rezeki,murah rezeki dalam islam,surah doa murah rezeki,gambar doa murah rezeki,ayat alquran untuk murah rezeki,buka pintu rezeki,doa pembuka rejeki,doa pemurah rejeki,7 dzikir pembuka pintu rezeki,amalan murah rezeki dalam islam,amalan buka pintu rezeki,7 zikir pembuka rezeki,amalan doa mustajab anas bin malik ra,allahumma aksir,doa zikir murah rezeki,kunci murah rezeki,selawat untuk murah rezeki,murah rejeki,cara untuk murah rezeki,doa agar di murah kan rezeki,doa dan amalan murah rezeki,zikir pembuka rezeki,surat murah rezeki,surah amalan untuk murah rezeki,doa murah reseky,doa pembuka rezeki rumi,doa pembuka pintu rejeki,doa murah rezeki ustaz ismail kamus,doa mendapat rezeki dan pekerjaan,doa dipermudahkan rezeki,doa jadi jutawan,doa memulakan perniagaan,doa dipermudahkan rezeki rumi,amalan tambah rezeki,cara agar murah rezeki,bacaan murah rezeki,ayat mudah rezeki,ayat untuk buka pintu rezeki yang paling mustajab,rezeki murah,murah rizqi,nak tahu ustaz harun din surah al waqiah,selawat pembuka rezeki,pembuka pintu rezeki,mondakini com,amalan murah,amalan murah rezeki menurut islam,amalan murah rizki,amalan mustajab dan murah rezeki,agar murah rezeki,amalan doa murah rejeki,amalan mudah rezeki,do\a murah rezeki,do\a murah rejeki,do a murah rezeki,doa agar dilimpahkan rezeki,cara nak murah rezeki,doa dipermudahkan mendapat rezeki,doa dimurahkn rezeki,doa memurahkan rezeki,doa menambah rezeki,doa memanggil rezeki,doa kekayaan,doa dimurahkan rezki,surah di murahkan rezeki,surah al waqiah untuk murah rezeki,surah tentang rezeki,doa murah rezeki yang tidak disangka,doa pemurah rizki,doa pembuka 12 pintu rezeki,doa mujarab murah rezeki,doa murah rezeki Rasulullah,doa murah rezeki dan cepat kaya dalam rumi,doa murah rezek,doa rezeki murah,doa rezeki rumi,doa rezeki,doa rezeki dalam rumi,doa seribu dinar yusuf mansur,doa untuk murah rezky,doa untuk tambah rezeki,doa supaya di murah kan rezeki,doa untuk rezeki,Doa untuk dimurahkan rezeki,dzikir murah rezeki,mndakini com,Murah rizki,Mengharapkan rejeki,surah al waqiah ayat murah rezeki,pintu pintu rezeki,bacaan surah untuk memohon rezeki,ayat murah rezeki dalam perniagaan,Buka pintu rejeki,Ayat untuk murah rezeki,amalan zikir untuk murah rezeki,cara buka pintu rezeki,bacaan doa murah rezeki,amalan murah rezeki yang senang dilakukan,amalan murah rezki,7 pintu pembuka rezeki,amalan pemurah rezeki,amalan pemanggil rezeki,amalan murah rezeki ustaz ismail kamus,amalan membuka pintu rezeki,amalan ayat alquran untuk murah rezeki,amalan pembuka rezeki,amalan supaya murah rezeki,surah buka pintu rezeki,tips membuka pintu rezeki,zikir kekayaan,surah rezeki,surat panggil rezki,tambah rezeki,surah amalan murah rezeki,www doa murah rezeki,surah al-quran murah rezeki,doa buka pintu rezeki dalam rumi,doa agar murah rizky,cara nak maju dalam perniagaan,cara supaya murah rezeki,doa agar di murah kan rejeki,doa agar murah rezeki dan di tambah rezekiny,cara untuk murahkan rezeki,cara di murahkan rezeki,cara murahkan rezeki,cara nak murahkan rezeki,doa memanggil rejeki,doa dilimpahkan banyak rezeki,doa dilimpahkan rezeki,doa harian dan doa mohon rezeki,doa mengharapkan rejeki,doa di murahkan rejeki,doa di buka kan pintu rezeki yg melimpah,doa dimurahkan rezeky,doa memohon dimurahkan rezeki,doa dilimpahkan rezeki yang banyak,doa kekayaan rezeki,doa dan zikir dimurahkan rezeki oleh tuhan,doa di pemurah rezeki,doa dimurahkan rezeki dalam pekerjaan,doa dimurah kan rezeki,amalan zikir banyak kerja tak menjadi,amalan surah untuk murah rezeki,amalan zikir tambah rezeki,ayat pembuka pintu rezeki,ayat murahkan rezeki,ayat untuk murahkan rezeki,Biar murah rezeki,ayat buka pintu rezeki,ayat2 suci alquran pembuka pintu rezeki,ayat ayat al quran murah rezeki,ayat pemurah rezeki,ayat amalan pembuka rezeki,amalan untuk dimurahkan rezeki,doa supaya dimurahkan rezeki,doamurahrezki,doa untuk mula berniaga,doa tambah rejeki,jalan pembuka rezeki,doaberniaga,zikir rezeki,zikir pembuka pintu rizki,zikir pembuka,doa nabi muham untok berniagaan,doa perniagaan,doa mudah urusan harian,doa murah riski,doa permudahkan rezeki,Doa pemanggil rejeki,doa mustajab untuk murah rezeki,doa pembukarezeki,doa pemurah rezki,doa rasulullah untuk kekayaan,doa murah rezeki dalam pekerjaan,doa muraah rezeki,doa mur,doa pembuka rezeki wat kita dlm tulisan rumi,doa Murah rejki,doa mura rezeki,doa murah re,doa mohon murah rezeki dalam perniagaan,rezeki,salawat murah rezeki,macam mana nak murahkan rezeki,membuka pintu rejeki,rezeki mudah dan cpat msuk,sholawat murah rezeki,kunci pembuka rezeki,pembuka doa selepas solat,kunci pemurah rejeki,murah rezek8,selawat,solawat murah rezeki,petua membuka pintu rezeki,rahsia kaya dengan sedekah,pintu rezeki menurut rasulullah,doa ayat pembuka rezeki,cara dipermudahkan rezeki,cara untuk mendapat rezeki,cara solat pembawa rezeki,dimurahkan rezeki,doa agar murah,doa agar di murahkan rezeki,do a murah rizki,amalan pembuka pintu rizki dan kekayaan,amalan pembuka pintu rizki,amalan murahkan rezeki,amalan memurahkan rezeki,amalan biar murah rezeki,######################,amalan mustajab kekayaan,Amalan agar murah rejeki,agar murah rizki,zikir dalam rumi,surah al-waqiah murah rezeki,tips agar murah rezeki,zikir murah rizki,tip murah rizki dalamislam,surah untuk di murahkan rezeki,zikir murahkan rezeki,Surah untuk dimurahkan rezeki,tips murah rezeki dalam islam,tips pembuka rezeki,zikir mohon rezeki,zikir memanggil rezeki,tip permudah rezeki,surah untuk murah rezeki,tips menambah rezeki,surah untuk re,surah yang mustajab pembuka rezeki,surah rejeki,surah yang murahkan rezeki,surah pemurah rezeki,surah untuk kekayaan,zikir d lapangkan rizky,www apakah doa untuk surah al waqiah untuk menarik wang kertas com,www amalan murah rezeki,surah rezeki dari allah,tip menambah rezeki,www doa dan zikir memohon rezeki,youtube zikir murah rezeki,usaha perniagaan dimurahkan rezeki secara islam,zikir & doa pembuka rezeki,surah untuk murah rezki,surah tarik rezeki,surah surah utk beri rezeki,zikir agar usaha tambah maju,surah untuk rezeki,terjemahan surah buka pintu rezeki,tip membuka minda,Surah rizki,surah bukat rezeki,zikir murah rezeki bahasa melayu,surah menarik kekayaan dengan cepat,Surah memohon rezeki,tips murah ke rezeki,zikir harian menarik rezki,zikir harian murah rezeki,tips tambah rezeki,zikir harian rumi,surah luaskan rezeki,Zikir murah rezki,tips mur,zikir mu,tips murah rezeki dalam perniagaan,surah mendapat rezeki,zikir harian memudah kan jalan nya rezeki,zikir dan doa rumi,surah minta murah rezeki,Surah alquran untuk kekayaan rezeki manusia,zikir diluas kan rezeku,zikir dimurahkan mendapat pekerjaan,tips untuk murah rezeki,tips murah rezeki menurut islam,doa nabi sulaiman untuk kekayaan rumi,doa murah rezeki us,doa paling mujarap nabi sulaiman,doa panggil wang,doa paling mujarap untuk tambah rezeki,doa murah rezeki nabi noh,doa pemurah,doa murah rezeki perniagaan,Doa Nabi sulaiman Untuk Kekayaan Dalam Bahasa Rumi,doa murah rezki Allahumma rizzkika,doa pembuka rezki,doa murah rezeqi,doa pembuka rezeki dan amalan,doa murahkan rejeki,doa murah rezeki yang mustajab,Doa pembuka pintu rijki,doa pembuka pintu rezeki rumi,doa pembukaan sembahyang subuh,doa pembuka rejrki,doa nabi muhammad murah rezeki,doa murah risky,doa mudah reski,doa perniagaan laris,doa murah rezaki,doa petua meniaga mengikut nabi,Doa murah rejeky,doa mr,doa rezeki imam hasan,doa rasulullah murah rezeki,doa mujarab buka rejeki,doa murag rezeky,doa mujarab urusan rezeki,doa mueah rezeki,doa rezeki kekayaan/,doa permudah rezeki,doa penarik pelangan,doa murah reski,doa mohon tambah rezeki,doa mustajab untuk cepat kaya,doa murah rezeki dalam bahasa rumi,Do\a murah rezki,doa supaya rezeki kita murah bila jumpa pelanggan,doa untuk kekayaan,doa untuk dapat ke rezeki,doa supaya orang kasihan terhadap kita,doa untuk diri sendiri di murahkan rezeki,doa supaya rezeki tidak putus,gambar kata kata doa mujarab buat usaha,doa rezeki tidak putus,dp mengharapkan rizky,download doa pembuka pintu rizki,download doa murah rezeki,doa untuk buka pintu rezeki,doa surah al waqiah dalam rumi,do\a untuk org tua agar murah rezeki,doa utk murah rezeki,dzikir murahkan rezeki,doa tmbah rezeki,doa tujuh pintu rejki,doa untuk memulakan perniagaan,doa untuk membuka rezeki,doa tambah rezeky,doa untuk membuka pintu rezeki,do\a murah rizki,dzikir untuk murah rizki,dzikir harian pembuka pintu rezeki,doa untuk orang yang berniaga,doa untuk perniagaan,doa rumi murah rezeki,doa rizki luas dan selamat dari nabi,doa supaya anak dapat kerja,doa untuk perniagaan maju,doa supaya dapat berniaga,doamurah rezeki,gambar mudah kan rezki ayah,Jalan kekayaan,gambar masuk rezeki,doa memanggi rezeki datang,doa doa mustajab untuk kewangan rumi,doa mohon limpahkan rezeki,doa minta dekatkan rezeki,doa memohon kekayaan yang tak disangka,doa dapat kan anak,doa memohon rezeki yang luas,doa dimurahkan rezky,doa membuka pintu rezki,doa mendapatkan kekayaan rejeki,doa membuka pintu rizki,doa doa minta di permudahkan untuk berniaga,doa dimudahkan rezeki,doa dimudahkan mendapat rezeki dan kekayaan,doa keluar rumah agar di permudahkan urusan,doa dimurahkan rezeki anak,doa menambah rejeki,doa memudahkn mendpt rejeki nabi sulaiman,doa membuka pintu rejeki,doa dilapangkan rezeki rumi,doa maslah rezeki,doa di murahkan,doa dan zikir murah rezeki,doa di murah rezeki,doa mohon diluaskan rezeki,doa di murah kan rejeki,doa moho rezeki rumi,doa jado jutawan,doa dan dzikir untuk murahkan rejeki,doa ketika buntu,doa di luaskan rezeki,doa jikir jadi jutawan,doa mintk rizki,doa di,doa kedua orang tua rumi dan jawi,doa minta rezeki,doa kekaya/,doa doa rizki imama hasan sazili,doa dibuka pintu rezeki dalam bahasa,doa mohon dimurahkan rezeki,doa duit datang,doa luasnya jalan rejki,doa di murahkan rezki,ayat alquran menambah rezeki,bacaan doa murah rejeki,ayat untuk muah rezeki,ayat mohon murah rezeki,ayat doa murah rezeki,ayat untuk dimurahkan rezeki,ayat murah rezeki n cepat kaya,bacaan ayat seribu dinar,ayat doa kaya,bacaan alquraan biar rezekinya namabah,bacaan doa murah rezeki rumi,apakah amalan zikir yg paling mustajab untuk melimpah ruah kan rezrki,baca doa ketika mula berniaga,ayat al-quran murah rezeki,bacaan untuk murah rezeki,bacaan surah al waqiah ayat murah rezeki,bacaan zikir murah rezeki,bacaan murah rezki,ayat 7 pintu,ayat 2 suci al quran biar cpt kaya,bagaimana mahu murah rezeki,ayat dimurahkan rezeki,ayat memanggil rezeki,ayat murah rezeki rumi,amln dimurah kan rezeki,buka pintu rizki,buka kan pintu rezeki,cara biar murah rejeki,amalan untuk dilimpahkan rezeki yang lebih,Ayat rizky yg mudah,amalan utk mula meniaga,amalan untuk membuka rizki yang berlimpah,buka rezeki,amalan yg berkat,ayat penbuka 7 pintu rezeki,amalan/doa untuk kekayaan/kerezekian,cara buka pintu rezki,Amalan untuk murah rejeki,amalkan ayat seribu dinar,cara agar murah rezeki dalam rumah tangga,AMALAN UNTUK MUMDAHKAN URUSAN BERNIAGA MUDAH DAPAT PELangan,zikir selawat murah rezeki,zikir untuk orang berniaga,zikir tambah rezeki,zikir untuk dimurahkan rezeki,zikir utk murah rezeki,amalan doa murah rezeki dan dapat kerja,amalan islam tentang bekerja,amalan harian murah rezeki,amalan m,Allahumma aksir lii wa waladii,amalan melapangkan rezeki,amalan harian supaya rizeki melimpah,allah limpahkan rizkynya ℅ untuk orang berniaga,amalan murah rezeki rasulullah,allahumma aksir maalahu,allahumma aksir mali dua tamil,amalan agar murah rizki,amalan atau zikir pembawa kebahagiaan,amalan agar murah rezki,amalan ayat Alquran agar anak cerdas,amalan harian untuk murah rezeki,amalan berniaga,amalan agar dilimpahkan rezeki,amalan agar di murahkan rezeki,Amalan mudah rejeki,amalan minta kekayaan harta,amalam murah rejeki,amalan menambah rezeki,allahumma aksir wadi waladi,amalan memudahkan rezeki,agar murah rejeki,Amalan pemanggil rizqi,########################,7 amalan pembuka pintu rizki,7amalan rezeki,7 zikir membuka pintu rezeki,amalan supaya di luaskan rizki,amalan pintu rezeki,7 tips membuka pintu rezeki,amalan pengalir rezeki,amalan soleh peniaga,#################,amalan pemurah rejeki,amalan penambah rejeki,7 amalan pembuka rezeki,amalan rezeki tidak putus,agar dimurahkan rejeki,amalan selawat murah rezeki,7 amalan penambah rezeki,7 cara membuka pintu rezeki,amalan membuka pintu rumah,###############,membuka pintu kekayaan,petua untuk murah rezeki,rezki cepat d,saat genting mohon dipermudahkan rezeki,membuka pintu rezeki allah,selawat rezeki,Pertua Zikir 7 kali Untk Rezeki apa ?,selawat rejeki,petua orang tua tentang rezeki,selawat m,sedekah ikhlas buka pintu rezeki,surah al waqiah murah rezeki,mengharapkan rezeki datang,rahsia murah rezeki,nk zikir murahkan rezeki,pintu rejeki di perniagaan,rahsia perniagaan by ustaz ismail kamus,PANGGIL REZKI,nak ana jadi beristigfar,rahsia rezeki melimpah ruah,pintu rejeki,rezeki allah,Pemanggil rezeki,mohon rezki niaga,mohon murah rezeki,rezeki melimpah berkat waqiah,murah rezki,rezeki melimpah limpah,rezeki la yahtasib,nak murah,kumpulan doa mustajab pembuka pintu rezeki,solat agar murah rizki,kenapa beramal rezeki tak masuk,kunci pintu reje,selawat yg memperkayakan rezeki,kata-kata murah rezeki,mutah rezki,Solat pembuka pintu rezki,kiat2 doa mustajab dalam rumi,Kata kata limpahkan rezeki,solatpembukarezeki,solat pintu rezeki,ketika jln buntu tuk dapat rezeki,surah al waqiah doa murah rezeki,kekayaan yang berkat dan zikir,doa dan amalan agar anak cerdas pintar dan je,doa berkat rezeki,doa 12 pintu rezeki rumi,dalam islam surah untuk murah rezeki,cara murah rezki,doa atau zikir murah rezeki,cara rezeki melimpah ruah,Dia dimurahkan rizki,di murahkan rezeki,doa amalan m,doa biar murah rizki,datang/rezeki dgn sholawat,cara mendapat rezeki berkat,doa buka pintu,doa buka pintu reski,doa biar murah rezeki,cara mudah cari rezeki,doa 7 pintu,doa agar dimurah kan rizki,doa d murah kan rezeki,Doa d murahkan rezeki,cara doa agar turun rezeki,doa agar di mudah kan rezeki,cara membuka pintu rejeki,doa agar di murah kan dan di limpah kan rezky yg banyak,doa dan amalan dimurahkan rezeki,cara maju dalam perniagaan,cara membaca ayat seribu dinar dan selawat,cara memanggil rezeki,cara medoakan perahu biyar murah rizki,Cara dimurahkan rezeki,doa cepat kaya mustajab,Doa agar murah rezeki dalam Islam,cara memydahkan rezeki dalam amalan sambahyang,Doa agar dilimpahkan rezeqi,doa 7 pintu rezeki,doa dan amalan untuk murah rezeki,doa ank cpt tdo rumi,doa agar dimurahkan reze,doa ayat quran untuk murah rezeki,Doa ayat seribu dinar,doa bagi anak pintar bahasa rumi,doa agar dimudah kn dilimpah kn rezeki,doa ayat pitu,doa amalan murah rejeki,doa apakah untuk murah rezeki,doa atau surah rezeki,doa atau zikir menarik harta didalam tanah,doa agar dimurahkan rejeki,doa agar diluaskan rejeki,doa atau zikir yg mudah selepas solat,doa ayat limpah rezeki,doa anas bin malik,doa agar dimurahkan rezkinya,doa anak untuk membuka pintu rezeki,doa agar tambah rezki,doa agar rejeki tidak terkunci,Doa agar muarah rezki,doa agar pintar dan menambah rezeki,doa agar mudah rezeki,doa agar murag rrzeki,doa dan dzikir cepat mendapat kekayaan,doa agar orang tua dilimpahkan rezeki,doa agar murah rejeki da selamat di jalan,doa agar murah rejeki rumi,doa agar keluar dari kesulitan,doa agar kaya mulia murah rezeki,doa anak untuk ibu bapanya agar dilimpahkan rezki dan rahmat,Doa anak sufaya soleh dan cerdas murah rijki,doa amalan perniagaan harun din,Doa amalan murah rizqi,doa agar dipercepatkan mendapat kerja,doa amalan buka rezeki,doa agar dipermudahkan rezeki,doa agar dipermudahkan rezeki rumi,doa agar dmurahkan rezeki,doa agar:murah:rejeki,doa agar murah rezki,doa dan dzikir agar di permudah segala perkara oleh allah,doa d gambar d murahkn rezeki,doa cerdas minda rumi,doa cepat panggil rezeki,doa cepat murah rezeki,doa cepat mudah rezeki,doa cepat kaya yang mustajab,doa cepat datang rezeki,doa cari rezeki dalam tanah,Doa buka toko baju spy murah rejeki,doa buka tezeki,doa buka rezki,doa buka rezeki dalam bisnes,doa buka pintu rumah islam,doa buka pintu rumah,doa buka pintu rjeki,doa d mudahkan rizki dan di dekatkan rizki,doa d murahkan rezki,doa d murahkn rejeki,doa dan cara buka pintu rumah,doa dan amalan untuk mudahkan mendapat perkerjaan,DOA DAN AMALAN UNTUK MENDUKUNG PERNIAGAAN,doa dan amalan untuk dimurahkan rezeki,doa dan amalan supaya murah rezeki,doa dan amalan mustajab para nabi agar berlimpah rejeki,doa dan amalan murah rezzki,doa dan amalan mendapat murah rejeki,doa dan amalan di murahkan rezeki,doa dan amalan agar murah rezeki,doa dalam quran untuk permudahkan rezeki,doa dalam perniagaan,doa dalam berniaga,doa dalam al quran supaya laris perniagaan tanah,doa d murahkn rezeki,doa buka pintu rizki,Doa buka pintu rezki,doa buka pintu rezeki rumi,doa biar mudah rezeki,Doa biar ditambah rizki,doa biar di tambah rezeki,doa biar di permudahkan pintu rezeki,Doa biar di murahkan rezeki,doa biar di kasih rejeki,doa bg murah rezeki dalam bahasa rumi,doa berniaga mau maju,doa berniaga ismail kamus,doa berniaga cara nabi,doa berkesan tarik kekayaan,doa berkati,doa berkat anas bin malik,doa bagi orang kasihan kepada kita,doa bagi murah,doa biar murah rejeki,Doa biar murah rezki,doa biar murah rizeki,doa buka pintu rezeki berlimpah ruah rumi,doa buka pintu rejeki,doa buka pintu pekerjaan,doa buka pinru rezeki,doa buka perniagaan,doa buka mata batin rumi,doa buka jln keluar dr mslh,doa buka 12 pintu rezeki,doa buka 12 pintu kebaikan,doa buat tambah reski,doa buat ibu dan ayah rumi,doa buat buka Pintu rezeki,doa boku pintu rezeki rumi,doa bila kita buntu,Doa biar orang kasihan dan memberi rizki,Doa bagi memulakan perniagaan,doa agar dilimpahkan kekayaan,cara solat untuk rezeki,cara nak beristighfar,cara nak bagi rezeki masuk dalam rumah,cara nabi membuka rejeki,Cara mustajab minta rizki yang melimpah,cara murahkan rezeki dalam islam,cara murah rezky,cara murah rezeki doakan,cara murah rejeky,cara murah pintu rezeki,cara murah,cara mudahkan kekayaan dekatkan diri kepada allah,cara mudah duit datang dari bacaan ayat,cara mjrahkan rezeki,cara mintar rezeki,cara mengamalkan surah seribu dinar,cara mengamalkan surah al waqiah agar rejeki cepat datang,cara nak berkat pendapatan,cara nak buka minda,cara solat mohon rezeki,cara solat di murahkan rezeki,cara sembahyang dudha,cara rezeki tidak putus,cara rezeki senang masuk ruma,cara rezeki masuk,cara rezeki datang melimpah ruah dengan cepat,cara rasullah untuk membuka rejeki,cara permudahkan rezeki,cara permudah rezeki,cara pembuka pintu rezeki,cara nk murag,cara nk melimpahkan rezeki berniaga,cara nak tambah rezeki,cara nak mintak murah rezeki mngikut islam,cara nak buka pintu rezeki,cara mengamalkan ayat seribu dinar untuk kekayaan,cara mengamalkan amalan harian,cara membuka pintu agar murah rezeki,cara membuka dan menarik rezeki,Cara membuka 7 pintu rezeki,cara melafalkan ayat 1000 dinar saat buka pintu toko,cara dzikir kekayaan,cara doa murah rezeki,cara doa menarik rezeki,cara doa dipercepatkan reziki,Cara doa dibuka pintu rezeki,cara dimurahkan rezeki dengan zikir,cara dimurahkan rezeki dari allah,cara dibuka pintu rizki seluas,cara di murahkn rezeki-surah al-waqiah,cara datang rizki mudah,cara d tambah rezeki,cara d murah kan rejeki,cara membuka pintu kekayaan,cara membuka pintu keluasan rejeki,cara mengamalkan agar di luaskan rezki,cara mendapatkan murah rezeki,cara mendapat rezeki dari berniaga,cara mendapat berkat rejeki,cara menbuka pintu rezeki,cara menarik rezeki dalam berniaga,cara menarik rezeki,cara memurahkan rezeki,cara mempermudahkn rezeki menutut islami,Cara mempermudahkan rezeki,cara memohon kekayaan pada allah,cara memohon kekayaan,cara membuka pintu rizky,cara membuka pintu rizki,Cara membuka pintu rezeki utk berniaga,cara membuka pintu reski,cara cepat turunkan rezeqi,cara supaya dilimpahi rezeki,doa agar dilimpah kan rezki dan harta oleh allah,doa agar banyak harta allahumma ktsir maali,doa agar anak di murahkan rezkinya,doa a dapat rezeki halal rumi,doa 7pintu,doa 7 pintu kebaikan untuk ramai,doa 12 pintu kenahagiaan,doa 12 pintu kebaikan hadis sahih,doa 12 pembuka kebaikan dlm bacaan rumi,Doa 1000 dinar yusuf mansur,doa & dzikir supaya d lapangkan rejeki,do pembuka pintu rizki,do auntukperniagaan,Do a supaya dmurahkan rezki,do a dimurahkan rez,do a dimudahk,Do a di murahkan rizqi dan cepat kaya,doa agar bayi didalam kandungan dilimpahkan rezeki,doa agar cepat didatangkan rezeki,doa agar didatangkan rejeki,doa agar dibukakan pint rejeki seluas luasnya,doa agar dibukakan dan dilipahkan rezeki,Doa agar di permudahkan rezeki,doa agar di murahkn rezeki,doa agar di murahkn rejeki,doa agar di murahkan rezky,doa agar di murah rezeki,doa agar di murah kan rezeky,doa agar di limpahkn rezeki,doa agar di limpahkan rizki,doa agar di limpahkan rezeki,doa agar di limpahkan reski dan pekerjaan,doa agar di beri murah rezeki,doa agar dapat di murahkan rezeki,doa agar d murahkan rezki,do a di murahkan rejki,do a agar harta senang masuk,Cari foto ana din,care di murah kan rezeki,cara2 mudah rezeki,cara2 mendapat murah rezeki dgn surah apa,cara2 mendapat murah rezeki,cara zikir cepat kaya,cara untuk tarik rezeki agar menjadi banyak,cara untuk mendapat rezeki yg banyak dan berkat,cara untuk menambah wang atau rezeki yang banyak,cara untuk membuka pintu rezeki,cara untuk membuka kunci minda,cara untuk maju dalam perniagaan,cara untuk maju dal,cara untuk dipermudahkan rezeki,cara untuk dimurahkan rezeki,cara untuk d murahkan rezeki oleh allah,Cari kerja dapat wang rezki,cari surat kalau di amalkan memurahkan rejeki,dna di murahkan rezeki,diluaskan pintu rezeki,dilimpahkan kekayaan berbakti kepada orang tua,dikir pemanggil rejeki,dikir agar d mudahkan rejeki,dia minta rezki yang banyak,dia memohon rezeki,ddoa murah rezeki,dapat kerja selepas amalkan surah al waqiah,Dao pembuka 7 pintu rumi,dao niaga laris,damalan agar anak murah rejeki,dalil alquran tentang membuka rizki,D0a biar murah riski,cra agar murah rezki,caro memuroh kan rezeki,cara tarik rezeki dalam umah,doa pembuka pintu rezeki dan terjemahan nya,doa pembuka dua belas pintu,doa pembuka 12 pintu rumi,doa rezeki duit,doa pembuka 12 pintu rezeki dalam rumi,doa rezeki harta,doa rezeki paling mustajab,Doa panggil duit bahasa malaysia,doa pembuka dua belas pintu bahasa malay,Doa rezeki dlm bahasa melayu,doa pembuka pintu rezeki dan murah rezeki,doa pembuka pintu rekeji,doa pembuka pintu rejki,Doa pambuka riziki,doa rezeki berkat ismail kamus,doa rezeki dalam bentuk harta,doa pembuka pintu 12 tulisan rumah,doa rezeki tak putus-putus,doa pembuka dua belas pintu dalam rumi,doa rezeki mendapat kerja,doa pembuka 12 pintu jawi,Doa pemanggil rezeky,Doa pecurah rezeki,doa pemanggil harta,doa pemanggil rezeki dalam rumi,doa rezeki kewangan,doa pemanggil rezeki berlimpah hari ini,doa pemanggil rezeki / kekayaan,doa rezeki masuk tulisan rumi,doa pemanggil rezek,doa pemanggil rezki,doa pemanggil riski,doa pembuka 12 pintu dan terjemahannya,doa pemangil rizki nabi,doa pemangil reziki masuk kedai,doa pemanggilrejeki,doa rezeki kekayaan,doa pemanggil rizqi,doa pbuka rezeku,Doa pemanggil rizki yang mujarap,doa pemanggil risky,doa rezeki melimpah ruah,doa rezeki berkat,doa pemurah rezeki/,doa permudahkan rezeki rumi,Doa pembuka rizki/permudah rizqi,Doa pembuka rizeki,doa permurah rezeki,doa pembuka rijki,doa pemurah rezki ortu,doa pinta buka pintu rezeki,Doa pembuka rezki yang mujarab,doa pintu rezki,doa pembuka rzki,doa permudahkan rezeki masuk,doa pembuka surah dalam rumi,Doa pemurah rezeki dan kekayaan,Doa pemurah rizky,doa penarik orang ramai,doa penarik rezeki nabi sulaiman,doa penarik rezeki rumi

Apa Komen Anda

19 comments… add one

 • Rezki ada dimana-mana sahaja, yang penting usaha kita dan disertai doa kita

 • Normah Ahmad

  Syukran, alhamdulillah dg perkongsian. Semuga kita semua dapat istiqomah mengamalkannya dan mendapat darinya. Insyaallah.

 • Normah Ahmad

  Syukran dg perkongsian, semuga kita semua mendapat manfaat darinya, insya’Allah.

 • terima kasih , semoga info ini menjadi panduan kita semua

 • LIZ RASHID

  ALHAMDULILLAH, SYUKRAN ATAS PERKONGSIAN BERMANKNA INI,MOGA ALLAH MERAHMATI DAN MEMBERKATIMU..AAMIIIIN YRA
  1000 000 X

 • terima kasih atas perkongsian ini
  saya percaya rezeki ditangan Allah
  dan saya cuba mendekatiNya sebaik-baiknya

 • Makasih Mas atas sharenya.. Meminta hanya kepada Allah semata dengan cara yang dianjurkan…artikelnya bermanfaat banget
  Salam kenal dari Susi – Toko Lukisan Online

 • salam.
  Perkongsian yg bgs. Boleh copy & paste?

 • dary

  Alhamduliihan, terim kasih pencerahan bgi kami yng sd galau ingin rezeki spy mudah..aamiin, syukron. akhii.salam

 • Assalam,,,Makasih atas sharenya Mas ,Rezeki datang dari Allah meminta juga pada Allah…
  Wassalam :) By Lukisan Kaligrafi

 • MOHON IZIN UNTUK MENGKOPY DAN SAYA TAMPILKAN DI WEB SAYA makin kaya dengan sedekah

 • yus

  alhamdulillah…

 • Mazia Husin

  Terima kasih. Mohon kongsi Doa yang diberikan.

 • Syukran, alhamdulillah..Terima kasih atas perkongsian ilmu.

 • Terima kasih di atas amalan murah rezeki, sy trtingin sgt murah rezeki spy dpt menolong kedua ibubapa sy..doakan ya

 • Kaedah dan anjuran di atas mengingatkan saya dengan Ust Yusuf Mansur di Indonesia yg gigih menganjurkan sedekah, dhuha dan tahajud sebagai jalan penyelesaian masalah

 • alhamdulillah..terima kasih di atas perkongsian..saya cuba menggoogle surah apa yang bagus dibaca untuk dipermudahkan rezeki dari Allah..alhamdulillah jumpa lebih dari itu..dapat beberapa tips pula..alhamdulillah

 • Terimakasih

 • Assalamualaikum, terima kasih atas sharenya tentang doa mustajab :)
  Salam Tambang Emas

Leave a Comment