7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Jom Aktifkan MyKad Smart Shopper Anda Untuk dapatkan Mata Ganjaran !! cara buat duit dengan affiliate

rezeki

Siapapun orangnya pasti pernah mengalami kesulitan mendapat rezekiSiapapun orangnya mesti pernah mengalami masalah kewangan.

Yang sedihnya ada yang mengambil jalan pintas tanpa berfikir panjang lantas memijam duit dari Ahlong dan ada yang sampai meragut,pecah amanah dan pecah rumah orang..

Yang lebih parah sanggup merosakkan akidah pergi berjumpa bomoh konon boleh dapat “nombor”..

Kita mengaku kita muslim,kita ada Allah tapi mengapa tidak dekatkan diri denganNYA dan berdoalah apa yang kita hajati..Mengadulah tentang masalah yang sedang kita hadapi..

Berikut ini saya kongsikan kepada anda suatu amalan pemanggil rezeki dan pembuka pintu-pintu rezeki yang menjadi amalan orang-orang soleh..

1. Banyakkan beristighfar

Kata Nabi Nuh ‘alaihis salam:Aku katakana kepda kaumku”Beristighfarlah kamu kepada Tuhan,sesungguhnya DIA adalah pengampun..Kalau kamu istighfar DIA akan turunkan kepada kamu hujan dan DIA kan membanyakkan harta dan anak pinakmu dan DIA akan menjadikan untuk kamu kebun-kebun dan sungai-sungai”

Dalam sebuah riwayat diceritakan bahawa datang seseorang kepada imam Hasan al-Basri r.a mengadu tentang tanahnya yang tidak subur lalu jawab Hasan al-Basri: “BERISTIGHFARLAH”..Datang pula yang lain mengadu kemiskinan,jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Datang lagi yang lain minta doa agar direzkikan seorang anak, jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Lalu ditanya Hasan al-Basri mengapa jawapannya semua sama sedangkan didatangkan persoalan yang berbeza. Kata imam Hasan al Basri:“Ini bukanlah pendapatku,inilah yang Nabi Nuh a.s sebut”

2. Doa murah rezeki yang dibacakan oleh Nabi SAW kepada Anas bin Malik RA

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَهُ وَوَلَدَهُ ووالسع له في داره وَبَارِكْ لَهُ فيما اعطيته واحسن اعماله والغفرله

Allahumma aksir maalahu wa waladahu, wa wassi’ lahu fi darihi, wa bariklahu fi ma a’toitahu, wa ahsin a’malahu, warghfirlahu.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartanya dan anak-anak-anaknya dan luaskanlah rumahnya dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadanya dan perbaikilah amalannya dan ampunkan untuknya…

Doa ini untuk didoakan kepada seorang lelaki..kerana Nabi doakan kepada Anas..kalau nak doakan untuk (dia) seorang wanita maka tukarlah dhomir(kata ganti nama) huwa(hu) kepada dhomir hiya(ha) seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَها وَوَلَدَها ووالسع لها في دارها وَبَارِكْ لَها فيما اعطيتها واحسن اعمالها والغفرلها

Adapun jika anda mahu amalkan doa ini untuk diri sendiri maka tukarkan dhomir huwa(dia lk) atau hiya(dia wanita) kepada dhomir ana seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالي وَوَلَدي ووالسع لي في داري وَبَارِكْ لَي فيما اعطيتني واحسن اعمالي والغفرلي

Allahumma , aksir maali, wa waladi, wa wassi’ li fi dari, wa barikli fi ma a’toitani, wa ahsin a’mali, warghfirli.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartaku dan anak-anak-anakku dan luaskanlah rumahku dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadaku dan perbaikilah amalanku dan ampunkan untukku…

Berkat doa Nabi s.a.w kepada Anas r.a Allah telah panjangkan umur Anas bin Malik dan kurniakannya anak dan harta yang banyak sebagaimana yang dikatakan oleh Anas r.a sendiri: “Demi Allah,hartaku sangat banyak dan anak cucuku hari ini lebih seratus orang.”
Diriwayatkan Anas dilimpahkan kekayaan,dikurniakan ramai anak ( 120 orang ) dan umurnya ketika wafat 104 tahun(saturiwayat) dan beliau telah meriwayatkan 2200 hadith Nabi SAW.

Lazimi doa ini ketika sujud dan selepas solat dengan bersungguh-sungguh mengharapkan rezeki yang diminta..

3. Selawat Murah Rezeki

اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى سَيِّدِناَ مُحَمَّدٍ صَلاَةً تُوَسِّعُ بِهاَ عَلَينَا الأَرْزَاقِ وتحَسِّنُ بِهَا لَناَ الأَخْلاَق
وَعَلَى آَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّم

Allaahumma solli ‘alaa sayyidina Muhammad
solaatan tuwassi ‘u bihaa ‘alainal arzaak
watuhassinu bihaa lanal akhlaak
wa ‘alaa ‘aalihi wasohbihi wasallim

Ya.Allah rahmatilah dan kurniakanlah kesejahteraan atas Muhammad rasulullah dan selawat yang dapat melapangkan rezeki kami dan menjadikan baiknya akhlak kami dan curahkan kesejahteraan atas keluarga dan para sahabatnya

Amalkan selawat ini dengan ikhlas berselawat ke atas Nabi s.a.w..Mudah-mudahan berkat selawat ke atas Nabi ini diluaskan dan dilapangkan rezeki..

4. Ayat Seribu Dinar

ayat-seribu-dinar

Wa mayyataqillaha yajj’allahu makhroja Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib,

Wamayyatawakal ‘alallahi fahuwa hasbuhu.Innallah baalighul amrih.Qod ja’allahu

Likulli syai’in qodroo

Terjemahannya :

Barangsiapa berTAQWA kepada Allah, nescaya Allah akan berikan jalan keluar dari segala masalah Dan memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas di hatinya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.

Ayat Seribu Dinar adalah ayat suci Al-Quran yang dipetik dari surah Al-Talaaq,dari ayat dua dan tiga..

Kaedah beramal:

Amalkan setiap selepas solat subuh..Kalau dapat amalkan setiap kali selepas solat fardu lagilah baik.Baca sebnyak 7 kali dan ulang 3 kali pada ayat “Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib”

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung ayat 1000 dinar di permis perniagaan tapi kaedahnya ialah istiqamah membacanya sebagai amalan harian berserta tingkatkan ketakwaan kepada Allah..

5. Banyak Bersedekah

Salah satu tips kunci rezeki adalah bersedekah..Cara ini juga berkesan seperti tips-tips yang disebutkan di atas..Inilah kunci rahsia kekayaan ahli-ahli koprat muslim seperti Tan Sri Syed Bukhari..Sedekah adalah satu amalan yang ajaib,kerana semakin kita bersedekah semakin Allah tambahkan lagi kekayaan kepada kita..tapi bersedekah itu mesti niat kerana Allah(ikhlas)

مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَلَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّاْئَةُ حَبَّةٍ وَاللَّهُ يُضَـعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَاللَّهُ وَسِعٌ عَلِيمٌ

“Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang-orang yang menafkahkan hartanya di jalan Allah adalah serupa dengan sebutir benih yang menumbuhkan tujuh bulir, pada tiap-tiap bulir seratus biji. Allah melipat gandakan (ganjaran) bagi siapa yang Dia kehendaki. dan Allah Maha Luas (karunia-Nya) lagi Maha mengetahui.” (Al Baqarah: 261).

6. Berbakti kepada Ibu Bapa

Antara amalan yang boleh membuatkan Allah membuka pintu rezeki kita seluas-luasnya ialah berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa. Suruhan berbakti serta berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa ini dinyatakan dengan jelas dalam Al-Quran:

17:23: “Dan Tuhanmu telah perintahkan, supaya engkau tidak menyembah melainkan kepadaNya semata-mata dan hendaklah engkau berbuat baik kepada ibubapa. Jika salah seorang dari keduanya ataupun kedua-duanya sekali, sampai kepada umur tua dalam jagaan dan peliharaanmu, maka janganlah kamu berkata kepada mereka (sebarang perkataan yang kasar) sekalipun perkataan “Ha” dan janganlah engkau menengking menyergah mereka,tetapi katakanlah kepada mereka perkataan yang mulia (yang bersopan santun)”

17:24: “Dan hendaklah engkau merendah diri kepada keduanya kerana belas kasihan dan kasih sayangmu dan doakanlah (untuk mereka, dengan berkata): “Wahai Tuhanku! Cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya memelihara dan mendidikku semasa kecil”

Disebutkan di dalam Hadis:

“Apabila hamba itu meninggalkan berdoa kepada kedua orang tuanya nescaya terputuslah rezeki (Allah ) daripadanya.”
(Riwayat al-Hakim dan ad-Dailami)

7. Melazimi Membaca surah al Waqi’ah

Diriwayatkan Sa’ad bin Abi waqas seorang Nabi s.a.w yang dilimpahkan dengan kekayaan tetapi hampir keseluruhan hartanya di infaqkan ke jalan Allah

Suatu hari ada sahabat yang bertanya kepada Sa’ad bin waqas:”Kamu tak bimbang ke nanti kamu mati anak-anak kamu jatuh miskin?”

Jawabnya:”Aaku telah tinggalkan kepada mereka yang lebih baik dari harta yang mereka tidak akan diitmpa kemiskinan selama-lamanya

Ditanya kepada”Apa yang kamu tinggalkan kepada anak-anak kamu?”

Jawabnya”Aku tinggalkan kepada ank-anak aku dengan pesanan jangan tinggalkan surah al waqi’ah”..

Surah al waqi’ah ini menjadi amalan keluarga Prof Dato Dr Haron Din..sejak dari kecil lagi bapanya(Lebai Din)mewajibkan anak-anaknaya menghafaz dan mengamalkan surah al waqi’ah sebagai ikhtiar murah rezeki

Kata Dr Haron Din:

“Saya hafal sejak zaman ayah lagi..Ayah suruh kami baca surah al waqi’ah..Kami baca surah al waqi’ah Pada tiap-tiap malam jumaat dan ayah akan mengapalai membaca al waqi’ah dan dia latih kesemua anak-anak dia surah al waqi’ah,dan saya dapati betul..Ayah tidak meninggalkan sebarang harta..Emak hanya tinggalkan kedapa kami dalam 2 ekar setengah tanah tapi semua adik beradik tak nak dan kita waqafkan kepada sekolah S.A.R..Masing-masing berbekalkan dengan al Waqi’ah dan saya tak tinggal waqi’ah,dalam kereta,atas kapal terbang,di rumah nak tidur saya baca..so jangan tinggal waqi’ah..Orang-orang yang agak bermasalah rezeki ni baca waqi’ah..Kena yakin bahawa waqi’ah menjadi satu pendorong utama,tapi janganlah harap hari ni baca esok boleh jadi kaya..so beramal..saya beramal lama”

Pesanan saya:

1. Beramallah dengan tips-tips diatas secara konsistan..Jangan mengharap hari ini amal esok nak dah persoal kenapa tak kaya-kaya pun..

2.Yakinlah serta letakkan spenuh pengharapan kepada Allah supaya dengan ikhtiyar ini Allah melimpah rezeki kepada kita tidak putus-putus biarpun tidak kaya..

3. Beramal dengan tips-tips murah rezeki di atas bukanlah bermakna kita tidak payah keluar cari kerja..kita bukanlah seperti orang-orang yang telah sampai ke maqam beroleh rezeki tanpa sebarang kerja..

4. Pengalaman orang-orang yang beramal secara istiqamah salah satu dari tips-tips di atas memang menjadi..rezekinya mudah je..mereka yang saya kenali tidaklah sehingga menjadi jutawan tapi mereka tidka pernah rasa susah mendapat rezeki,rezeki ada sahaja..

5. Anda perlu tahu bila sebut rezeki,rezeki bukan sahaja WANG atau HARTA..ulama berpendapat kadang-kadang rezeki itu datang dalam bentuk seperti diberi kesihatan yang baik,mudah urusan,selamat dari musibah dan mendapat kebahagian..

6. Yang paling penting ialah tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah..Bila kita bertakwa pasti Allah memelihara rezeki kita..Bila kita buntu pasti Allah akan memberi jalan keluarnya dan Allah akan memberi kepada orang-orang yang bertakwa itu rezeki yang tidak pernah ia duga.

search terms:
doa murah rezeki,doa dimurahkan rezeki,amalan murah rezeki,doa murah rezeki dan cepat kaya,doa pembuka rezeki,doa murah rejeki,zikir murah rezeki,doa murah rezeky,selawat murah rezeki,doa agar murah rezeki,doa buka pintu rezeki,doa tambah rezeki,murah rezeki,doa murah rizki,doa murah rezeki dalam perniagaan,doa murah rezeki rumi,pintu rezeki,doa murah rezeki dalam rumi,doa dimurahkan rezeki dan pekerjaan,surah murah rezeki,amalan murah rezeki yang mustajab,doa murah rezeki ustaz kazim,doa murah rezeki selepas solat,tips murah rezeki,doa pintu rezeki,ayat al quran dimurahkan rezeki,amalan murah rezeki dan cepat kaya,doa pemurah rezeki,doa pembuka pintu rezeki,Doa di murahkan rezeki,zikir pembuka pintu rezeki,doa untuk murah rezeki,amalan pembuka pintu rezeki,doa murah rezki,doa mohon murah rezeki,zikir untuk murah rezeki,ayat pembuka rezeki,doa murah,doa murah rezeki berniaga,amalan untuk murah rezeki,surah pembuka rezeki,doa murah rezeki untuk bisnis anda,doa dimurahkan rezeki dalam perniagaan,doa cepat kaya dan murah rezeki,doa membuka pintu rezeki,7 zikir pembuka pintu rezeki,amalan pembuka pintu rezeki dan kekayaan,doa murah rizqi,ayat murah rezeki dan cepat kaya,ayat al quran untuk murah rezeki,amalan zikir murah rezeki,doa untuk berniaga,petua murah rezeki,DOA pemanggil rezeki,doa doa murah rezeki,amalan ayat al quran untuk murah rezeki,doa mohon rezeki,zikir murah rezeki dan cepat kaya,surah untuk murahkan rezeki,Doa agar dimurahkan rezeki,ayat murah rezeki,cara murah rezeki,membuka pintu rezeki,surah pembuka pintu rezeki,doa buka rezeki,doa mustajab murah rezeki,doa mu,doa rezeki tak putus,doa supaya murah rezeki,amalan zikir murah rezeki lengkap,7 amalan pembuka pintu rezeki,amalan murah rejeki,7 pintu rezeki,7 doa pembuka pintu rezeki,doa agar murah rizki,doa minta murah rezeki,surah murahkan rezeki,doa rasulullah untuk murah rezeki,doa panggil rezeki,doa mustajab pembuka rezeki,doa murah rezeki surah al-waqiah,zikir nama allah untuk murah rezeki,cara membuka pintu rezeki,doa agr diluaskn rezki,petua murah rezeki dalam islam,gambar doa murah rezeki,petua murah rezeki dan cepat kaya,surah doa murah rezeki,pintu rezeki berniaga,surah alquran untuk murah rezeki,Doa murah rezky,doa murahkan rezeki,doa pembuka rejeki,doa dimurahkan rizki,doa amalan murah rezeki,DOA BERNIAGA,Doa di murah kan rezeki,Doa agar murah rejeki,amalan dimurahkan rezeki,7 dzikir pembuka pintu rezeki,amalan doa mustajab anas bin malik ra,amalan doa murah rezeki,amalan buka pintu rezeki,Amalan agar murah rezeki,amalan murah rezeki dalam islam,selawat untuk murah rezeki,murah rezeki dalam perniagaan,doa agar di murah kan rezeki,doa pemurah rejeki,doa murah rizky,doa pembuka pintu rejeki,doa murah reseky,doa murah rezeki ustaz ismail kamus,doa mura,doa mendapat rezeki dan pekerjaan,doa dimurahkan rejeki,doa dipermudahkan rezeki rumi,doa memulakan perniagaan,doa memurahkan rezeki,doa dipermudahkan rezeki,doa kekayaan,doa dipermudahkan mendapat rezeki,rezeki murah,surah amalan untuk murah rezeki,zikir murah rezeki rumi,surah di murahkan rezeki,amalan murah rizki,amalan supaya dimurahkan rezeki,amalan amalan murah rezeki,amalan mustajab dan murah rezeki,doa murah rezeki dapat kerja,doa pembuka rezeki rumi,doa mujarab murah rezeki,pembuka pintu rezeki,pembuka rezeki,mondakini com,doa zikir murah rezeki,nak tahu ustaz harun din surah al waqiah,do a murah rezeki,cara nak murah rezeki,bacaan murah rezeki,ayat alquran untuk murah rezeki,buka pintu rezeki,cara agar murah rezeki,ayat mudah rezeki,ayat murah rezeki dalam perniagaan,doa agar dilimpahkan rezeki,doa agar di murah kan rejeki,cara untuk murahkan rezeki,surah amalan murah rezeki,tip murah rezeki,tambah rezeki,selawat pembuka rezeki,surat murah rezeki,pintu pintu rezeki,surah al waqiah ayat murah rezeki,surah al-quran murah rezeki,surah al waqiah untuk murah rezeki,doa dimurahkan rezeki dalam rumi,doa di buka kan pintu rezeki yg melimpah,doa di murahkan rejeki,doa mengharapkan rejeki,doa menambah rezeki,doa agar murah rizky,doa jadi jutawan,murah rezeki dalam islam,mndakini com,Mengharapkan rejeki,doa untuk murah rezky,dzikir murah rezeki,amalan mudah rezeki,amalan murah rezeki menurut islam,amalan doa murah rejeki,amalan murah rezeki yang senang dilakukan,amalan membuka pintu rezeki,doa murah rezeki yang tidak disangka,doa murah rezek,doa rezeki rumi,doa seribu dinar yusuf mansur,doa mudah rezeki,doa murah rezeki Rasulullah,doa pembukarezeki,Doa pemanggil rejeki,doa pembuka rezeki wat kita dlm tulisan rumi,doa murah re,doa mustajab untuk murah rezeki,doa nabi muham untok berniagaan,doa muraah rezeki,doa supaya di murah kan rezeki,doa rasulullah untuk kekayaan,doa pemurah rizki,rahsia kaya dengan sedekah,salawat murah rezeki,surah untuk murah rezeki,zikir kekayaan,zikir mohon rezeki,zikir memanggil rezeki,selawat,rezeki mudah dan cpat msuk,surah rezeki,pintu rezeki menurut rasulullah,tips membuka pintu rezeki,surah buka pintu rezeki,tips agar murah rezeki,zikir murah rizki,zikir murahkan rezeki,zikir pembuka rezeki,zikir rezeki,ayat pemurah rezeki,cara buka pintu rezeki,cara untuk murah rezeki,ayat untuk murahkan rezeki,ayat2 suci alquran pembuka pintu rezeki,Buka pintu rejeki,cara dipermudahkan rezeki,bacaan doa murah rezeki,cara untuk mendapat rezeki,cara nak murahkan rezeki,Ayat untuk murah rezeki,cara murah rezeki dalam islam,ayat murahkan rezeki,cara solat pembawa rezeki,ayat buka pintu rezeki,7 zikir pembuka rezeki,amalan tambah rezeki,amalan untuk dimurahkan rezeki,amalan zikir untuk murah rezeki,agar murah rezeki,amalan zikir tambah rezeki,amalan surah untuk murah rezeki,amalan zikir banyak kerja tak menjadi,amalan supaya murah rezeki,amalan biar murah rezeki,amalan pemanggil rezeki,amalan memurahkan rezeki,amalan pembuka rezeki,amalan murah,7 pintu pembuka rezeki,amalan pembuka pintu rizki,amalan pembuka pintu rizki dan kekayaan,amalan mustajab kekayaan,amalan murah rezki,amalan pemurah rezeki,amalan murah rezeki ustaz ismail kamus,doa memanggil rezeki,doa dimurah kan rezeki,doa dan zikir dimurahkan rezeki oleh tuhan,doa dan amalan murah rezeki,doa di pemurah rezeki,doa dilimpahkan rezeki yang banyak,doa dilimpahkan rezeki,doa dimurahkan rezki,doa kekayaan rezeki,kunci pembuka rezeki,do\a murah rejeki,murah rezek8,macam mana nak murahkan rezeki,membuka pintu rejeki,pembuka doa selepas solat,Murah rizki,kunci murah rezeki,doa untuk mula berniaga,kunci pemurah rejeki,doa untuk rezeki,doamurahrezki,petua membuka pintu rezeki,gambar masuk rezeki,murah rezki,doa untuk tambah rezeki,doa untuk perniagaan,gambar mudah kan rezki ayah,kiat2 doa mustajab dalam rumi,gambar kata kata doa mujarab buat usaha,Do\a murah rezki,do\a untuk org tua agar murah rezeki,membuka pintu rezeki allah,download doa pembuka pintu rizki,kunci pintu reje,mengharapkan rezeki datang,mohon murah rezeki,mohon rezki niaga,murah rejeki,dzikir untuk murah rizki,kumpulan doa mustajab pembuka pintu rezeki,do\a murah rizki,doa untuk orang yang berniaga,kekayaan yang berkat dan zikir,Pemanggil rezeki,doa untuk memulakan perniagaan,Doa untuk dimurahkan rezeki,Kata kata limpahkan rezeki,doa untuk membuka rezeki,doa untuk membuka pintu rezeki,Jalan kekayaan,membuka pintu kekayaan,Pertua Zikir 7 kali Untk Rezeki apa ?,doa untuk diri sendiri di murahkan rezeki,PANGGIL REZKI,nak murah,doa tujuh pintu rejki,doa untuk kekayaan,petua orang tua tentang rezeki,nak ana jadi beristigfar,kenapa beramal rezeki tak masuk,zikir tambah rezeki,zikir untuk orang berniaga,Zikir murah rezki,zikir untuk dimurahkan rezeki,doa murah rezeqi,doa pembuka pintu rezeki rumi,doa murah rezeki yang mustajab,doa penarik pelangan,Doa pembuka pintu rijki,doa murah rezeki us,doa rasulullah murah rezeki,doa pembuka rezeki dan amalan,doa nabi muhammad murah rezeki,doa pembuka rejrki,doa paling mujarap untuk tambah rezeki,doa murah rezki Allahumma rizzkika,doa rezeki murah,doa murahkan rejeki,doa pemurah rezki,doa panggil wang,doa petua meniaga mengikut nabi,doa rezeki,doa mustajab untuk cepat kaya,doa pembukaan sembahyang subuh,doa rezeki tidak putus,doa pembuka 12 pintu kebaikan dalam rumi,doa pembuka 12 pintu rezeki,doa pembuka rezki,doa murah risky,Doa Nabi sulaiman Untuk Kekayaan Dalam Bahasa Rumi,doa mudah reski,doa supaya dimurahkan rezeki,doa supaya rezeki kita murah bila jumpa pelanggan,Doa murah rejeky,doa supaya orang kasihan terhadap kita,doa surah al waqiah dalam rumi,doa murah rezeki dalam pekerjaan,doa Murah rejki,doa mueah rezeki,doa mur,doa rezeki kekayaan/,doa mr,doa mohon diluaskan rezeki,doa mujarab urusan rezeki,doa supaya anak dapat kerja,doa murah rezeki perniagaan,doa mohon dimurahkan rezeki,doa murah reski,doa murah rezaki,doa mura rezeki,doa mohon tambah rezeki,solat agar murah rizki,Surah alquran untuk kekayaan rezeki manusia,solat pintu rezeki,surah al-waqiah murah rezeki,surah minta murah rezeki,surah mendapat rezeki,surah menarik kekayaan dengan cepat,surah al waqiah murah rezeki,surah al waqiah doa murah rezeki,solatpembukarezeki,solawat murah rezeki,surah bukat rezeki,tip menambah rezeki,www doa dan zikir memohon rezeki,www doa murah rezeki,tips tambah rezeki,youtube zikir murah rezeki,zikir agar usaha tambah maju,zikir d lapangkan rizky,zikir dan doa rumi,zikir dimurahkan mendapat pekerjaan,zikir harian menarik rezki,zikir mu,www amalan murah rezeki,tips murah rezeki menurut islam,tip membuka minda,surah rejeki,surah rezeki dari allah,surah surah utk beri rezeki,surah tarik rezeki,surah untuk di murahkan rezeki,zikir harian memudah kan jalan nya rezeki,surah untuk re,surah untuk rezeki,surah yang mustajab pembuka rezeki,terjemahan surah buka pintu rezeki,zikir murah rezeki bahasa melayu,pintu rejeki,petua untuk murah rezeki,rezeki la yahtasib,selawat rejeki,zikir & doa pembuka rezeki,rezki cepat d,rahsia perniagaan by ustaz ismail kamus,rezeki melimpah limpah,rahsia murah rezeki,selawat yg memperkayakan rezeki,rezeki,Solat pembuka pintu rezki,sedekah ikhlas buka pintu rezeki,doa dan zikir murah rezeki,doa keluar rumah agar di permudahkan urusan,doa cepat kaya mustajab,doa jikir jadi jutawan,doa dan amalan agar anak cerdas pintar dan je,doa membuka pintu rizki,doa di,doa membuka pintu rezki,doa jado jutawan,doa dibuka pintu rezeki dalam bahasa,doa memanggil rejeki,doa dimudahkan mendapat rezeki dan kekayaan,doa dan amalan dimurahkan rezeki,doa memohon rezeki yang luas,doa memohon dimurahkan rezeki,doa membuka pintu rejeki,doa memudahkn mendpt rejeki nabi sulaiman,doa dilimpahkan banyak rezeki,doa d murah kan rezeki,doa dilapangkan rezeki rumi,doa kekaya/,doa amalan m,doa dimurahkan rezeki dalam pekerjaan,doa mintk rizki,doa atau zikir murah rezeki,doa minta dekatkan rezeki,doa minta rezeki,doa biar murah rezeki,doa berkat rezeki,doa maslah rezeki,doa luas rezeki,doa dimurahkan rezeki anak,doa buka pintu,doa mendapatkan kekayaan rejeki,doa kedua orang tua rumi dan jawi,doa buka pintu rezeki dalam rumi,doa doa rizki imama hasan sazili,doa moho rezeki rumi,doa doa mustajab untuk kewangan rumi,Doa agar murah rezeki dalam Islam,doa buka pintu reski,doa memanggi rezeki datang,cara murahkan rezeki,buka pintu rizki,Dia dimurahkan rizki,ayat mohon murah rezeki,datang/rezeki dgn sholawat,ayat untuk dimurahkan rezeki,cara memanggil rezeki,doa 7 pintu,bacaan untuk murah rezeki,ayat penbuka 7 pintu rezeki,ayat untuk muah rezeki,Biar murah rezeki,do a murah rizki,ayat pembuka pintu rezeki,cara doa agar turun rezeki,doa agar di murah kan dan di limpah kan rezky yg banyak,cara buka pintu rezki,cara medoakan perahu biyar murah rizki,cara maju dalam perniagaan,cara di murahkan rezeki,bacaan ayat seribu dinar,ayat doa kaya,Doa agar dilimpahkan rezeqi,cara membuka pintu rejeki,cara supaya murah rezeki,doa agar di mudah kan rezeki,bacaan murah rezki,cara mendapat rezeki berkat,bacaan surah al waqiah ayat murah rezeki,ayat murah rezeki rumi,ayat murah rezeki n cepat kaya,baca doa ketika mula berniaga,cara memydahkan rezeki dalam amalan sambahyang,ayat amalan pembuka rezeki,amalan murahkan rezeki,amalan ayat alquran untuk murah rezeki,amalan minta kekayaan harta,amalan ayat Alquran agar anak cerdas,Amalan mudah rejeki,Amalan agar murah rejeki,amalan atau zikir pembawa kebahagiaan,amalan/doa untuk kekayaan/kerezekian,amalan murah rezeki rasulullah,amalan agar murah rezki,amalan pengalir rezeki,amalan memudahkan rezeki,amalan doa untuk murah rezeki,amalan pintu rezeki,amalan doa murah rezeki dan dapat kerja,amalan penambah rejeki,amalan rezeki tidak putus,amalan selawat murah rezeki,amalan islam tentang bekerja,amalan melapangkan rezeki,Amalan pemanggil rizqi,amalan soleh peniaga,amalan membuka pintu rumah,amalan supaya di luaskan rizki,amalam murah rejeki,7 amalan pembuka rezeki,7amalan rezeki,allahumma aksir wadi waladi,allahumma aksir maalahu,amalan utk mula meniaga,AMALAN UNTUK MUMDAHKAN URUSAN BERNIAGA MUDAH DAPAT PELangan,agar dimurahkan rejeki,allahumma aksir mali dua tamil,ayat al-quran murah rezeki,amalan yg berkat,Allahumma aksir lii wa waladii,amalan agar di murahkan rezeki,ayat 2 suci al quran biar cpt kaya,amalkan ayat seribu dinar,agar murah rejeki,amalan untuk dilimpahkan rezeki yang lebih,#################,########################,7 zikir membuka pintu rezeki,7 tips membuka pintu rezeki,apa bacaan zikir di beri reziki,amalan pemangil rejeki,apa doa buka rezeki,Apa Doa pemurah rezeky,amalan pemanggil rizki,amalan pembuka,amalan pembuka 7 pintu rizki,amalan pembuka rizki,amalan pembuka rezeki harta kasih sayang /kasihan,amaln alquran harian,amalan pembuka rejeki,amaln pembuka rezeki,Amln msuk rezeki,anak cepat jalan dengan ayat alquran,analan doa tambah rejeki,antara rejeki dan doa orang tua,amalan pembuka pintu rejeki,amalan pembuka jalan rezeki,apakah ayat supaya rezeki murah,Ayah quran untuk tambah rezeki,ayat 1000 dinar rumi,ayat alquran mudah rejeki,ayat alquran tentang kekayaan,amalan mustajab cepat kaya,amalan musah rezeki,ayat alquran tentang murahkn rezeki,ayat alquran tentang rezeki rumi,ayat alquran untuk mudah cari kerja,amalan mursh rejeki,amalan murahvrezeki bisnes,ayat alquran untuk mudah dpt duit,ayat alquran agar maju,ayat al waqiah rumi,amalan mustajab pembuka pintu rezeki,amalan paling berkesan tambah rezeki,ayat agar murah rezeki,amalan orang berniaga,ayat agar murah rezeki dalam islam,amalan supaya wang datang kepada kita,ayat al quran tentang kekayaan,amalan nabi muhammad untuk rezeki,amalan nabi Muhammad tentang kekayaan harta,ayat al quran untuk murah rezeki untuk peniaga,amalan mustajab untuk kekayaan,amalan nabi sulaiman untuk membuka pintu rizki,amalan untuk di murahkan rejaki,amalan surah murah,amalan surah kekayaan,Amalan untuk murah rejeki,amalan supaya rezeki berlimpah,amalan supaya orang keluar kerja,amalan untuk murahkan rezeki,amalan supaya murah rizki,amalan utk murah rezeki ayat seribu dinar,amalan supaya di murahkan rezeki,Amalan supaya di murahkan rejeki,amalan waqiah untuk tambah rezeki,amalan surah paling mustajab,amalan surah rejeki,amalan untuk buka pintu rezeki,amalan unt uuntuk tambah reseki,amalan tuju pintu rizqi,amalan terbaik tuk membuka pintu rezeki,amalan tak putus rezeki,amalan surah untuk perniagaan,amalan untuk memanggil rezeki,amalan surah untok rezki,amalan untuk membuka pintu rezeki,amalan untuk menambah rizki,amalan surah supaya tanah seseorang itu dijual kepada kita,amalan yang memurahkan rezeki,amalan supaya di buka pintu rezeki,amalan rejeki luas,amalan rejeki laa yahtashib,amalan rasulullah memohon rizki,Apa doa supaya di murah kan rizki,Amalandoamurahrizki,amalanmudahrizki,amalan rasulullah agar rumah murah rezeki,amalannabimemudahkanrezeki,amalan perniagaan dalam islam,amalan penambahan rezeki berkat,amalkan surah untuk murah rezeki,amalan rezeki nabi,amalan/doa untuk kekayaan/jablur rizqi kerezekian,AMALAN spya rizki datang kpd kita,amalan zikir agar di limpah kan rizki hari ini,Amalan solat panggil rejeki,amalan singkat doa murah rizki,amalan shalawat murah rezqi,amalan selawat murah rezeki selepas solat,amalan seharian ustaz ismail kamus,Amalan rusullah untuk memurahkan rezeki,amalan rumah supaya banyak rezeki,amalan riski 7,amalan rezki tidak putus,amalan pemurah rizki,Amalan alquran cepat kaya,allahumma aksir mali vawaladi,allahuma aksirmali wawa,allahu yarzuqu min haitsu laa yahtasib,Allaahumma solli alaa sayyidina Muhammad solaatan tuwassi u bihaa alainal arzaak watuhassinu bihaa lanal akhlaak wa alaa aalihi wasohbihi wasallim,alasan knp surat waqiah utk rzki,al waqiah untuk kaya,Al Quran surat kaya harta dan soleh,aksirmali maksud,Akhlak pembuka rezeki,ahli hikmah kerezekian,agar rumah banyak rezeki,agar rezeki masuk,agar murah rizki,agar dimurahkan rezeki,agar didatangkan rejeki melimpah,allahumma aksir mali wa waladi,allahumma rizqi yahtasib,amalan agar murah rizki,amalan agar mudah rezeki,amalan agar menjadi kaya dan dilimpahkan rezeki yang banyak,amalan agar dilimpahkan rezeki dalil,amalan agar dilimpahkan rezeki,amalan agar dikurniakan rezeki dari anak,###############,amalan agar di dekatkan rejeki/,amalam tambah rezeky,amalam murah rizki,amalam di murahkan rejeki,amalam agar di luaskan rezeki,AlQURAN Murah Rezeki,allohummaksir amwali wa awladi,Allohuma taksir wa waladi maali,agar bisa kaya istiqomah melalui ayat suci al QURAN,99 rzki dr brniaga,7 cara membuka pintu rejeki,7 bacaan penarik rezeki,7 amalan rezki,7 Amalan rezeki murah,7 amalan pembuka rzki,7 amalan pembuka reski,7 amalan pembuka pintu rizki,7 amalan pembuka,7 amalan murah rezeki,7 amalan buka pintu rezeki,5 amalan pembuka rezeki,4 amalan pembuka rezeki,2doa d baca ketika malam untk murah rezeki,10 pintu rezeki al waqiah,1 pintu kita buka untuk orang 10 Allah,7 cara membuka pintu rezeki,7 cara pembuka rejeki,7tips keluar dari kesulitan dari ustad mansyur,7 zikir pembuka pintu rejeki,7 tips pembuka rezeki,7 tips pembuka rejeki abu nafis,7 tips membuka pintu rejeki,7 pintu pembuka rizki,7 pintu pembuka rezky kekayaan umat islam,7 pembuka pintu rizki,7 pembuka pintu rezeki,7 jenis pembuka pintu rezeki kekayaan,7 dzikir yang membuka pintu rizki,7 Dzikir Pembulka Rezeki Downloud,7 doa pembuka rezeki,7 doa pembu,7 doa pemb uka pintu rezeki,################,amalan amalan yang membuka kan pintu rejeki,amalan murah rezki dan rezki anak anak,amalan memangil rizky,amalan malam jumaat buka pintu rezki,amalan luas rezeki,amalan kekayaan nabi sulaiman,amalan kekayaan,amalan kaya raya malaysia dhuha alwaqiah sedekah,amalan jadi jutawan,amalan islam tambah rezeki kaya,amalan harta kekayaan,amalan harian untuk murah rezeki,amalan harian rezeki,amalan harian pembuka jalan rezeki,amalan harian murah rezeki,amalan harian mendapatkan kerja,amalan dzikir rezeki mustajab,amalan membuatkan rezeki kaya cepat datang,amalan membuka pintu rizki,amalan murah reziki,amalan murah rezeqi,amalan murah rezeki yg banyak dan luas,amalan murah rezeki dr ustaz ismail kamus,amalan murah rezeki dan kaya,amalan murah rezeki dalam perniagaan menginkut islam,amalan murah rezeki cepat kays,Amalan murah rezaki,Amalan murah reski,amalan mura rejeki,amalan mujarab murah rezeki,amalan mudah reseki masuk rumah,amalan mudah dapat rezeki,amalan minta d luaskan rejeki,amalan menambah rezeki,Amalan dzikir dan doa apa untuk mengubah anak menjadi sholeh,amalan doa selepas solat,amalan dan doa agar murah rezky,amalan dalam perniagaan,amalan cepat di murahkan rezki,amalan buka rezeki,amalan biar rezeki ga putus2,amalan biar orang lain menurut,Amalan biar akhlak mulia,amalan berniaga,amalan beristighfar,amalan bagi duit kepada ibu bapa,Amalan ayat seribu dinar untuk memperoleh pekerjaan,amalan ayat 1000 dinar pembuka pintu riski alloh,Amalan atau doa murah rezeki,amalan atau doa biar banyak rejeki tanpa putus,amalan arah rezeki,amalan dan doa dalam kesulitan dan buntu,amalan dan doa murah rezeki,Amalan doa pintu rezeki,Amalan doa mustajab pembuka rezeki melimpah,amalan doa murah riski,amalan doa murah rezikih,amalan doa mudah mendapat rezeki,amalan doa mendapt kewangan yg banyak meburut islam,amalan doa dan zikir harian memanggil rezeki,Amalan doa anas bin malik ra Anas kaya dan anak banyak,amalan ditambah rezeki,amalan dipermudahkan mendapat pekerjaan,amalan dimurahkan rezeki dalam perniagaan,amalan di limpahka,Amalan di limpah banyak rezeki,amalan dekatkan rejeki,amalan dan doa pembuka pintu rezeki,amalan amalan yang menarik rezeki,doa laris murah rezei,doa lepas dari rezeki yan terkunci,doa dmurahkn rezeki,doa ketika hendak berniaga,doa ketika buka pintu niaga,doa ketika berniaga,doa kesejahteraan dan murah rezqi keluarga,doa kepada allah bahasa indonesia dilimpahkan rezeky,doa keluar pintu rumah dan bekerja,doa kekayaan rumi,doa keluasan rejeki,doa lepas sembahyang dan doa selamat,doa keluar dari masalah dan kemiskinan,doa doa zikir agar rezeki datang,doa doa untuk dmurah kn rezeki,doa doa sesudah sembahyanguntuk di lapangkan rezeki,doa doa rumi,doa doa murah rezeki rumi,doa doa murah rezeki dan kekayaan,doa doa rasulullah untuk perniagaan,doa doa pintu rezeki,doa doa pembuka pintu rezeki,doa doa mustajab selepad sembahyang dalam rumi,doa domurahkan rejeki,doa duit datang,doa fimurahkan rezki,doa kekayaan melimpah,doa kekayaan anas bin malik,Doa ibu buat bka rizki,doa kaya rumi,doa doa amalan kekayaan,doa jd jutawan,doa doa di mrahkan rezeki,doa harian minta harta kekayaan,Doa doa minta rejki,doa doa mujarab untuk mendapatkan kekayaan,doa doa murahkn rezeki,doa mohon diberi anak,doa minta kekayaan harta,doa minta kaya cepat,doa minta dimurahkan rezeki,doa minta di permudahkn mendapat rezki yg banyk,Doa minta di murah kan rizki,doa minta di murah kan rezeki,doa minta di limpahkan rejeki,Doa minta d buka kan pintu rezeki,doa merah rezeki,doa menta rezeki com,doa menmbah rejeki,doa menjadi kaya dan murah rejeki,doa menjadi jutawan,doa mengharapkan rezeki,doa mengharapkan mendapat rizki,doa minta murah rezeki dan laris jualan,doa minta orang kasihan,doa minta pemurah rejeki,doa mohon di datangkan rizki,doa mohon di beri kekayaan harta,doa mnamba rejeki,doa mirah rezeki rumi,doa mintk d luaskn rezeki,doa mintak murahkan rezeki,doa minta wang,doa minta tambah rezeki,doa minta supaya tiap hari dipermudah rezeki,doa minta rizki kaya,Doa minta rijki com,doa minta rezki dan doa a dilimpahkan rezki oleh allah yg lebih,doa minta rezeki pekerjaan dan lain lain,doa minta rezeki kepada allah,doa minta rezeki anas,doa mengharap kan rezeki,doa mendapatkan pekerjaan dan di murahkan mendapat kerja,doa membuka pintu rizqi,doa membuka pintu rejiki,doa membuka pintu,doa membuka kunci rizki,doa membuka jalan,doa memanggil reseki,doa me,doa masuk rumah jelas dgan rumi,doa mangil reski,doa malam dekatkan rezeki,doa maju perniagaan,doa maju dalam perniagaan,doa luaskan rezeki,Doa limpah ruah kan rezeki,doa limpah rezeqi,Doa meminta kekayaan,Doa meminta rejeki yang murah,Doa memohon di luaskan rezeki dari pada mengharapkan manusia,doa mendapat wang niaga,doa mendapat kerja rumi,doa mendapat kekayaan,doa mencari rezeki rumi,doa menbuka pintu rezeki pekerjaan,doa menarik rezeki,doa menarik kekayaan menurut islam,doa menabah rejeki,doa memudahkan rezeki masuk ayat rumi,doa memohon rezeki kekayaan yang murah,doa memohon rezeki kekayaan,doa memohon murah rezeki,doa memohon kekayaan dalam bentuk harta,doa memohon dilimpahkan harta yg banyak,doa memohon di permudahkan segala urusan oleh ustaz kazim,doa limpah rezeki kesihatan pasangan,doa dmurahkan rezeki,doa dan terjemahan dalam bahasa indonesia nabi sulaiman meminta rezeki,doa cepat murah rezeki,doa cepat kaya yang mustajab,doa cari rezeki dalam tanah,doa buka tezeki,doa buka rezki,doa buka rezeki dalam bisnes,doa buka pintu rumah,doa buka pintu rjeki,doa buka pintu rizki,Doa buka pintu rezki,doa buka pintu rezeki rumi,doa buka pintu rezeki berlimpah ruah rumi,doa buka pintu rejeki,doa buka pintu pekerjaan,doa buka perniagaan,doa cepat panggil rezeki,doa d gambar d murahkn rezeki,doa d mudahkan rizki dan di dekatkan rizki,doa dan ihtiar mudah mendapatkan rizki atau perkerjaan,doa dan dzikir cepat mendapat kekayaan,doa dan cara buka pintu rumah,doa dan amalan untuk mudahkan mendapat perkerjaan,doa dan amalan untuk dimurahkan rezeki,doa dan amalan supaya murah rezeki,doa dan amalan mustajab para nabi agar berlimpah rejeki,doa dan amalan murah rezzki,Doa biar orang kasihan dan memberi rizki,doa dan amalan mendapat murah rejeki,doa dan amalan agar murah rezeki,doa dalam perniagaan,doa dalam al quran supaya laris perniagaan tanah,doa d murahkn rejeki,Doa d murahkan rezeki,doa buka jln keluar dr mslh,doa buka 12 pintu rezeki,Doa bagi memulakan perniagaan,doa ayat pitu,doa ayat limpah rezeki,doa atau zikir yg mudah selepas solat,doa atau zikir menarik harta didalam tanah,doa atau surah rezeki,doa apakah untuk murah rezeki,doa ank cpt tdo rumi,doa anas bin malik,doa anak untuk membuka pintu rezeki,doa anak untuk ibu bapanya agar dilimpahkan rezki dan rahmat,doa amalan perniagaan harun din,doa amalan murah rejeki,doa amalan buka rezeki,doa agar orang tua dilimpahkan rezeki,doa bagi murah,doa bagi orang kasihan kepada kita,doa berkat anas bin malik,doa buat tambah reski,doa buat ibu dan ayah rumi,doa boku pintu rezeki rumi,doa bila kita buntu,doa biar murah rizki,doa biar murah rejeki,Doa biar ditambah rizki,doa biar di tambah rezeki,Doa biar di murahkan rezeki,doa biar di kasih rejeki,doa bg murah rezeki dalam bahasa rumi,doa berniaga mau maju,doa berniaga ismail kamus,doa berniaga cara nabi,doa berkati,doa agar murah rezki,doa dan zikir dalam permis perniagaan,doa dmurahkan rejeqi,doa dimurahkan rezeki nya,doa dimurahkan rezeki dapat kerja,doa dimurahkan rezeki bahasa indonesia,doa dimurahkan re,doa dimurahkan pintu rezeki mendapat pekerjaan,doa dimurah rezeki limpah ruah,Doa dimurah rezeki,doa dimurah kan rezeki harian,doa dimurah,doa dimudahkan rezeki tulisan arab dan artinya,doa dimudahkan rezeki,Doa diluaskan rizi,doa diluaskan dan mudah rejeki,doa dilimpahkan rezeky,doa dilimpahkan rejeki banyak,doa dimurahkan rezeki pekerjaan,doa dimurahkan rezeki rumi,doa dimurahkan rezeky,doa dmurahkan rejeki,Doa dmurahkan razeki,doa dipermurahkn rezeki,doa dipermurahkan rezki,doa dipermurahkan rezeki,doa dipermudahkan rizqi,doa dipermudahkan rezeki dalam perniagaan,doa dipermudahkan dapat kerja rumi,Doa dipermudah kan pintu rezeki,doa dipercepatkan rezeki,doa dimurakan rezeki,doa dimurahkn rezeki,doa dimurahkan rizky,doa dimurahkan rezky dalam alquran,doa dimurahkan rezky,doa dilapangkan riZki biar cepat ke tanah suci,Doa dilapangkan dan diluaskan rezeki,doa di muarh kan rezeki,doa di luaskan rezeki,doa di limpah kan rezeki,doa di dtangkan rezeki,doa di buka rezeki bisnes,doa di buka rejeki seluas luasnya,Doa di buka kan pintu rezeki dan ke kayaan,doa di banyakkan rizki shohi,doa di banyakkan rizki,doa di banyak kan rezeki,doa dan zikir untuk murah rezeki,doa dan zikir pembuka pintu rezeki,doa dan zikir murah rezeki mendapat kekayaan dlm perniagaan,doa dan zikir memohon kekayaan,doa dan zikir dipermurahkn rezeki,doa di mudahkan rejeki#,doa di murah kan,doa di murah kan rejeki,doa dikurniakan rezeki yg banyak,doa diberi murah rejeki,doa diberi kebahagiaan rejeki yang tak putus-putus kesehatan,doa di permudahkan perniagaan,doa di murahkn rezeki dari ustad kazim,doa di murahkan rizki,doa di murahkan riski

Apa Komen Anda

19 comments… add one

 • Rezki ada dimana-mana sahaja, yang penting usaha kita dan disertai doa kita

 • Normah Ahmad

  Syukran, alhamdulillah dg perkongsian. Semuga kita semua dapat istiqomah mengamalkannya dan mendapat darinya. Insyaallah.

 • Normah Ahmad

  Syukran dg perkongsian, semuga kita semua mendapat manfaat darinya, insya’Allah.

 • terima kasih , semoga info ini menjadi panduan kita semua

 • LIZ RASHID

  ALHAMDULILLAH, SYUKRAN ATAS PERKONGSIAN BERMANKNA INI,MOGA ALLAH MERAHMATI DAN MEMBERKATIMU..AAMIIIIN YRA
  1000 000 X

 • terima kasih atas perkongsian ini
  saya percaya rezeki ditangan Allah
  dan saya cuba mendekatiNya sebaik-baiknya

 • Makasih Mas atas sharenya.. Meminta hanya kepada Allah semata dengan cara yang dianjurkan…artikelnya bermanfaat banget
  Salam kenal dari Susi – Toko Lukisan Online

 • salam.
  Perkongsian yg bgs. Boleh copy & paste?

 • dary

  Alhamduliihan, terim kasih pencerahan bgi kami yng sd galau ingin rezeki spy mudah..aamiin, syukron. akhii.salam

 • Assalam,,,Makasih atas sharenya Mas ,Rezeki datang dari Allah meminta juga pada Allah…
  Wassalam :) By Lukisan Kaligrafi

 • MOHON IZIN UNTUK MENGKOPY DAN SAYA TAMPILKAN DI WEB SAYA makin kaya dengan sedekah

 • yus

  alhamdulillah…

 • Mazia Husin

  Terima kasih. Mohon kongsi Doa yang diberikan.

 • Syukran, alhamdulillah..Terima kasih atas perkongsian ilmu.

 • Terima kasih di atas amalan murah rezeki, sy trtingin sgt murah rezeki spy dpt menolong kedua ibubapa sy..doakan ya

 • Kaedah dan anjuran di atas mengingatkan saya dengan Ust Yusuf Mansur di Indonesia yg gigih menganjurkan sedekah, dhuha dan tahajud sebagai jalan penyelesaian masalah

 • alhamdulillah..terima kasih di atas perkongsian..saya cuba menggoogle surah apa yang bagus dibaca untuk dipermudahkan rezeki dari Allah..alhamdulillah jumpa lebih dari itu..dapat beberapa tips pula..alhamdulillah

 • Terimakasih

 • Assalamualaikum, terima kasih atas sharenya tentang doa mustajab :)
  Salam Tambang Emas

Leave a Comment