7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Jom Aktifkan MyKad Smart Shopper Anda Untuk dapatkan Mata Ganjaran !!

rezeki

Siapapun orangnya pasti pernah mengalami kesulitan mendapat rezekiSiapapun orangnya mesti pernah mengalami masalah kewangan.

Yang sedihnya ada yang mengambil jalan pintas tanpa berfikir panjang lantas memijam duit dari Ahlong dan ada yang sampai meragut,pecah amanah dan pecah rumah orang..

Yang lebih parah sanggup merosakkan akidah pergi berjumpa bomoh konon boleh dapat “nombor”..

Kita mengaku kita muslim,kita ada Allah tapi mengapa tidak dekatkan diri denganNYA dan berdoalah apa yang kita hajati..Mengadulah tentang masalah yang sedang kita hadapi..

Berikut ini saya kongsikan kepada anda suatu amalan pemanggil rezeki dan pembuka pintu-pintu rezeki yang menjadi amalan orang-orang soleh..

1. Banyakkan beristighfar

Kata Nabi Nuh ‘alaihis salam:Aku katakana kepda kaumku”Beristighfarlah kamu kepada Tuhan,sesungguhnya DIA adalah pengampun..Kalau kamu istighfar DIA akan turunkan kepada kamu hujan dan DIA kan membanyakkan harta dan anak pinakmu dan DIA akan menjadikan untuk kamu kebun-kebun dan sungai-sungai”

Dalam sebuah riwayat diceritakan bahawa datang seseorang kepada imam Hasan al-Basri r.a mengadu tentang tanahnya yang tidak subur lalu jawab Hasan al-Basri: “BERISTIGHFARLAH”..Datang pula yang lain mengadu kemiskinan,jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Datang lagi yang lain minta doa agar direzkikan seorang anak, jawab beliau: “BERISTIGHFARLAH”. Lalu ditanya Hasan al-Basri mengapa jawapannya semua sama sedangkan didatangkan persoalan yang berbeza. Kata imam Hasan al Basri:“Ini bukanlah pendapatku,inilah yang Nabi Nuh a.s sebut”

2. Doa murah rezeki yang dibacakan oleh Nabi SAW kepada Anas bin Malik RA

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَهُ وَوَلَدَهُ ووالسع له في داره وَبَارِكْ لَهُ فيما اعطيته واحسن اعماله والغفرله

Allahumma aksir maalahu wa waladahu, wa wassi’ lahu fi darihi, wa bariklahu fi ma a’toitahu, wa ahsin a’malahu, warghfirlahu.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartanya dan anak-anak-anaknya dan luaskanlah rumahnya dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadanya dan perbaikilah amalannya dan ampunkan untuknya…

Doa ini untuk didoakan kepada seorang lelaki..kerana Nabi doakan kepada Anas..kalau nak doakan untuk (dia) seorang wanita maka tukarlah dhomir(kata ganti nama) huwa(hu) kepada dhomir hiya(ha) seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالَها وَوَلَدَها ووالسع لها في دارها وَبَارِكْ لَها فيما اعطيتها واحسن اعمالها والغفرلها

Adapun jika anda mahu amalkan doa ini untuk diri sendiri maka tukarkan dhomir huwa(dia lk) atau hiya(dia wanita) kepada dhomir ana seperti berikut :

اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ مَالي وَوَلَدي ووالسع لي في داري وَبَارِكْ لَي فيما اعطيتني واحسن اعمالي والغفرلي

Allahumma , aksir maali, wa waladi, wa wassi’ li fi dari, wa barikli fi ma a’toitani, wa ahsin a’mali, warghfirli.

Maksudnya: Ya Allah,perbanyakkanlah hartaku dan anak-anak-anakku dan luaskanlah rumahku dan berkatilah apa yg telah engkau kurniakan kepadaku dan perbaikilah amalanku dan ampunkan untukku…

Berkat doa Nabi s.a.w kepada Anas r.a Allah telah panjangkan umur Anas bin Malik dan kurniakannya anak dan harta yang banyak sebagaimana yang dikatakan oleh Anas r.a sendiri: “Demi Allah,hartaku sangat banyak dan anak cucuku hari ini lebih seratus orang.”
Diriwayatkan Anas dilimpahkan kekayaan,dikurniakan ramai anak ( 120 orang ) dan umurnya ketika wafat 104 tahun(saturiwayat) dan beliau telah meriwayatkan 2200 hadith Nabi SAW.

Lazimi doa ini ketika sujud dan selepas solat dengan bersungguh-sungguh mengharapkan rezeki yang diminta..

3. Selawat Murah Rezeki

اَللَّهُمَّ صَلِّى عَلَى سَيِّدِناَ مُحَمَّدٍ صَلاَةً تُوَسِّعُ بِهاَ عَلَينَا الأَرْزَاقِ وتحَسِّنُ بِهَا لَناَ الأَخْلاَق
وَعَلَى آَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّم

Allaahumma solli ‘alaa sayyidina Muhammad
solaatan tuwassi ‘u bihaa ‘alainal arzaak
watuhassinu bihaa lanal akhlaak
wa ‘alaa ‘aalihi wasohbihi wasallim

Ya.Allah rahmatilah dan kurniakanlah kesejahteraan atas Muhammad rasulullah dan selawat yang dapat melapangkan rezeki kami dan menjadikan baiknya akhlak kami dan curahkan kesejahteraan atas keluarga dan para sahabatnya

Amalkan selawat ini dengan ikhlas berselawat ke atas Nabi s.a.w..Mudah-mudahan berkat selawat ke atas Nabi ini diluaskan dan dilapangkan rezeki..

4. Ayat Seribu Dinar

ayat-seribu-dinar

Wa mayyataqillaha yajj’allahu makhroja Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib,

Wamayyatawakal ‘alallahi fahuwa hasbuhu.Innallah baalighul amrih.Qod ja’allahu

Likulli syai’in qodroo

Terjemahannya :

Barangsiapa berTAQWA kepada Allah, nescaya Allah akan berikan jalan keluar dari segala masalah Dan memberinya rezeki dari jalan yang tidak terlintas di hatinya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan ( yang dikehendaki ) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu.

Ayat Seribu Dinar adalah ayat suci Al-Quran yang dipetik dari surah Al-Talaaq,dari ayat dua dan tiga..

Kaedah beramal:

Amalkan setiap selepas solat subuh..Kalau dapat amalkan setiap kali selepas solat fardu lagilah baik.Baca sebnyak 7 kali dan ulang 3 kali pada ayat “Wa yarzuqu min haitsu laa yahtasib”

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung ayat 1000 dinar di permis perniagaan tapi kaedahnya ialah istiqamah membacanya sebagai amalan harian berserta tingkatkan ketakwaan kepada Allah..

5. Banyak Bersedekah

Salah satu tips kunci rezeki adalah bersedekah..Cara ini juga berkesan seperti tips-tips yang disebutkan di atas..Inilah kunci rahsia kekayaan ahli-ahli koprat muslim seperti Tan Sri Syed Bukhari..Sedekah adalah satu amalan yang ajaib,kerana semakin kita bersedekah semakin Allah tambahkan lagi kekayaan kepada kita..tapi bersedekah itu mesti niat kerana Allah(ikhlas)

مَّثَلُ الَّذِينَ يُنفِقُونَ أَمْوَلَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنبُلَةٍ مِّاْئَةُ حَبَّةٍ وَاللَّهُ يُضَـعِفُ لِمَن يَشَآءُ وَاللَّهُ وَسِعٌ عَلِيمٌ

“Perumpamaan (nafkah yang dikeluarkan oleh) orang-orang yang menafkahkan hartanya di jalan Allah adalah serupa dengan sebutir benih yang menumbuhkan tujuh bulir, pada tiap-tiap bulir seratus biji. Allah melipat gandakan (ganjaran) bagi siapa yang Dia kehendaki. dan Allah Maha Luas (karunia-Nya) lagi Maha mengetahui.” (Al Baqarah: 261).

6. Berbakti kepada Ibu Bapa

Antara amalan yang boleh membuatkan Allah membuka pintu rezeki kita seluas-luasnya ialah berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa. Suruhan berbakti serta berbuat baik dan mendoakan kepada ibubapa ini dinyatakan dengan jelas dalam Al-Quran:

17:23: “Dan Tuhanmu telah perintahkan, supaya engkau tidak menyembah melainkan kepadaNya semata-mata dan hendaklah engkau berbuat baik kepada ibubapa. Jika salah seorang dari keduanya ataupun kedua-duanya sekali, sampai kepada umur tua dalam jagaan dan peliharaanmu, maka janganlah kamu berkata kepada mereka (sebarang perkataan yang kasar) sekalipun perkataan “Ha” dan janganlah engkau menengking menyergah mereka,tetapi katakanlah kepada mereka perkataan yang mulia (yang bersopan santun)”

17:24: “Dan hendaklah engkau merendah diri kepada keduanya kerana belas kasihan dan kasih sayangmu dan doakanlah (untuk mereka, dengan berkata): “Wahai Tuhanku! Cucurilah rahmat kepada mereka berdua sebagaimana mereka telah mencurahkan kasih sayangnya memelihara dan mendidikku semasa kecil”

Disebutkan di dalam Hadis:

“Apabila hamba itu meninggalkan berdoa kepada kedua orang tuanya nescaya terputuslah rezeki (Allah ) daripadanya.”
(Riwayat al-Hakim dan ad-Dailami)

7. Melazimi Membaca surah al Waqi’ah

Diriwayatkan Sa’ad bin Abi waqas seorang Nabi s.a.w yang dilimpahkan dengan kekayaan tetapi hampir keseluruhan hartanya di infaqkan ke jalan Allah

Suatu hari ada sahabat yang bertanya kepada Sa’ad bin waqas:”Kamu tak bimbang ke nanti kamu mati anak-anak kamu jatuh miskin?”

Jawabnya:”Aaku telah tinggalkan kepada mereka yang lebih baik dari harta yang mereka tidak akan diitmpa kemiskinan selama-lamanya

Ditanya kepada”Apa yang kamu tinggalkan kepada anak-anak kamu?”

Jawabnya”Aku tinggalkan kepada ank-anak aku dengan pesanan jangan tinggalkan surah al waqi’ah”..

Surah al waqi’ah ini menjadi amalan keluarga Prof Dato Dr Haron Din..sejak dari kecil lagi bapanya(Lebai Din)mewajibkan anak-anaknaya menghafaz dan mengamalkan surah al waqi’ah sebagai ikhtiar murah rezeki

Kata Dr Haron Din:

“Saya hafal sejak zaman ayah lagi..Ayah suruh kami baca surah al waqi’ah..Kami baca surah al waqi’ah Pada tiap-tiap malam jumaat dan ayah akan mengapalai membaca al waqi’ah dan dia latih kesemua anak-anak dia surah al waqi’ah,dan saya dapati betul..Ayah tidak meninggalkan sebarang harta..Emak hanya tinggalkan kedapa kami dalam 2 ekar setengah tanah tapi semua adik beradik tak nak dan kita waqafkan kepada sekolah S.A.R..Masing-masing berbekalkan dengan al Waqi’ah dan saya tak tinggal waqi’ah,dalam kereta,atas kapal terbang,di rumah nak tidur saya baca..so jangan tinggal waqi’ah..Orang-orang yang agak bermasalah rezeki ni baca waqi’ah..Kena yakin bahawa waqi’ah menjadi satu pendorong utama,tapi janganlah harap hari ni baca esok boleh jadi kaya..so beramal..saya beramal lama”

Pesanan saya:

1. Beramallah dengan tips-tips diatas secara konsistan..Jangan mengharap hari ini amal esok nak dah persoal kenapa tak kaya-kaya pun..

2.Yakinlah serta letakkan spenuh pengharapan kepada Allah supaya dengan ikhtiyar ini Allah melimpah rezeki kepada kita tidak putus-putus biarpun tidak kaya..

3. Beramal dengan tips-tips murah rezeki di atas bukanlah bermakna kita tidak payah keluar cari kerja..kita bukanlah seperti orang-orang yang telah sampai ke maqam beroleh rezeki tanpa sebarang kerja..

4. Pengalaman orang-orang yang beramal secara istiqamah salah satu dari tips-tips di atas memang menjadi..rezekinya mudah je..mereka yang saya kenali tidaklah sehingga menjadi jutawan tapi mereka tidka pernah rasa susah mendapat rezeki,rezeki ada sahaja..

5. Anda perlu tahu bila sebut rezeki,rezeki bukan sahaja WANG atau HARTA..ulama berpendapat kadang-kadang rezeki itu datang dalam bentuk seperti diberi kesihatan yang baik,mudah urusan,selamat dari musibah dan mendapat kebahagian..

6. Yang paling penting ialah tingkatkan ketakwaan kita kepada Allah..Bila kita bertakwa pasti Allah memelihara rezeki kita..Bila kita buntu pasti Allah akan memberi jalan keluarnya dan Allah akan memberi kepada orang-orang yang bertakwa itu rezeki yang tidak pernah ia duga.

search terms:
doa murah rezeki,doa dimurahkan rezeki,amalan murah rezeki,doa pembuka rezeki,zikir murah rezeki,doa murah rezeki dan cepat kaya,doa murah rejeki,doa murah rezeki dalam perniagaan,pintu rezeki,doa murah rezeky,doa buka pintu rezeki,ayat al quran dimurahkan rezeki,selawat murah rezeki,doa pintu rezeki,doa dimurahkan rezeki dan pekerjaan,amalan pembuka pintu rezeki,doa pembuka pintu rezeki,doa tambah rezeki,doa untuk murah rezeki,doa murah rezeki selepas solat,doa agar murah rezeki,amalan pembuka pintu rezeki dan kekayaan,ayat pembuka rezeki,surah murah rezeki,doa pemurah rezeki,murah rezeki,zikir pembuka pintu rezeki,zikir untuk murah rezeki,doa membuka pintu rezeki,doa dimurahkan rezeki dalam perniagaan,doa murah rizki,doa murah rezeki berniaga,doa doa murah rezeki,amalan murah rezeki yang mustajab,amalan ayat al quran untuk murah rezeki,amalan zikir murah rezeki,amalan untuk murah rezeki,7 zikir pembuka pintu rezeki,doa murah rezki,membuka pintu rezeki,surah untuk murahkan rezeki,surah pembuka rezeki,tips murah rezeki,doa murah rezeki rumi,doa murah rezeki dalam rumi,amalan murah rezeki dan cepat kaya,ayat al quran untuk murah rezeki,doa mohon rezeki,Doa di murahkan rezeki,doa buka rezeki,doa agr diluaskn rezki,petua murah rezeki dan cepat kaya,doa pembuka rejeki,doa rasulullah untuk murah rezeki,gambar doa murah rezeki,surah alquran untuk murah rezeki,7 amalan pembuka pintu rezeki,amalan doa mustajab anas bin malik ra,ayat murah rezeki,surah pembuka pintu rezeki,doa pembuka pintu rejeki,doa mustajab murah rezeki,doa mohon murah rezeki,doa murah reseky,DOA pemanggil rezeki,doa mustajab pembuka rezeki,doa murah rizqi,doa cepat kaya dan murah rezeki,doa dipermudahkan rezeki rumi,doa murah rezeki untuk bisnis anda,Doa murah rezky,doa amalan murah rezeki,doa murah rezeki ustaz ismail kamus,doa minta murah rezeki,Doa di murah kan rezeki,doa mu,doa dipermudahkan mendapat rezeki,ayat murah rezeki dan cepat kaya,7 doa pembuka pintu rezeki,7 pintu rezeki,doa pemurah rejeki,doa supaya murah rezeki,pembuka pintu rezeki,petua murah rezeki,pintu rezeki berniaga,pintu pintu rezeki,rezeki murah,mondakini com,murah rezeki dalam perniagaan,amalan doa murah rejeki,amalan murah rezeki dalam islam,cara murah rezeki,amalan buka pintu rezeki,ayat murah rezeki dalam perniagaan,bacaan murah rezeki,doa mendapat rezeki dan pekerjaan,doa mura,doa agar di murah kan rejeki,Doa agar dimurahkan rezeki,Doa agar murah rejeki,doa murah rezeki surah al-waqiah,DOA BERNIAGA,doa di pemurah rezeki,doa memanggil rezeki,do a murah rezeki,doa murah rezeki dapat kerja,doa mengharapkan rejeki,doa dan zikir dimurahkan rezeki oleh tuhan,doa panggil rezeki,doa dimurahkan rejeki,doa nabi muham untok berniagaan,doa kekayaan rezeki,doa mujarab murah rezeki,doa agar murah rizki,doa muraah rezeki,doa menambah rezeki,buka pintu rezeki,bacaan doa murah rezeki,amalan mustajab dan murah rezeki,cara membuka pintu rezeki,ayat pemurah rezeki,amalan pembuka pintu rizki dan kekayaan,amalan pemurah rezeki,amalan murah rezeki ustaz ismail kamus,amalan murah rejeki,Buka pintu rejeki,amalan doa murah rezeki,amalan memurahkan rezeki,amalan zikir murah rezeki lengkap,ayat buka pintu rezeki,doa rasulullah untuk kekayaan,pintu rezeki menurut rasulullah,doa rezeki rumi,doa rezeki tak putus,murah rezeki dalam islam,kunci murah rezeki,selawat pembuka rezeki,doa zikir murah rezeki,mndakini com,membuka pintu rejeki,doa pembukarezeki,doamurahrezki,petua membuka pintu rezeki,pembuka rezeki,zikir murah rezeki dan cepat kaya,tips membuka pintu rezeki,zikir mohon rezeki,zikir nama allah untuk murah rezeki,zikir murah rezeki rumi,terjemahan surah buka pintu rezeki,zikir & doa pembuka rezeki,surah yang mustajab pembuka rezeki,tips tambah rezeki,zikir dimurahkan mendapat pekerjaan,tip membuka minda,zikir dan doa rumi,zikir memanggil rezeki,zikir murah rezeki bahasa melayu,tips murah rezeki menurut islam,www doa dan zikir memohon rezeki,tambah rezeki,surah surah utk beri rezeki,zikir untuk orang berniaga,surah untuk murah rezeki,surah untuk re,amalan pemanggil rezeki,7amalan rezeki,amalan rezeki tidak putus,cara agar murah rezeki,amalan soleh peniaga,amalan supaya di luaskan rizki,amalan doa murah rezeki dan dapat kerja,ayat mudah rezeki,amalan membuka pintu rezeki,amalkan ayat seribu dinar,cara buka pintu rezki,amalan membuka pintu rumah,amalan minta kekayaan harta,7 tips membuka pintu rezeki,bacaan ayat seribu dinar,7 amalan pembuka rezeki,Ayat untuk murah rezeki,ayat alquran untuk murah rezeki,amalan melapangkan rezeki,ayat untuk muah rezeki,ayat doa kaya,amalan pengalir rezeki,Biar murah rezeki,ayat untuk dimurahkan rezeki,cara di murahkan rezeki,amalan surah untuk murah rezeki,ayat murah rezeki n cepat kaya,AMALAN UNTUK MUMDAHKAN URUSAN BERNIAGA MUDAH DAPAT PELangan,allahumma aksir maalahu,amalan pembuka rezeki,cara murah rezeki dalam islam,amalan/doa untuk kekayaan/kerezekian,ayat 2 suci al quran biar cpt kaya,amalan biar murah rezeki,allahumma aksir wadi waladi,doa agar di murah kan rezeki,doa murah rezeki yang mustajab,doa murah rezeki perniagaan,doa mendapatkan kekayaan rejeki,doa dan zikir murah rezeki,doa memulakan perniagaan,doa membuka pintu rezki,doa doa mustajab untuk kewangan rumi,doa minta dekatkan rezeki,doa kedua orang tua rumi dan jawi,doa murah,doa kekayaan,doa dimurahkan rizki,doa dimurahkan rezeki dalam rumi,doa murah rezaki,doa dimurah kan rezeki,doa jado jutawan,doa dimudahkan mendapat rezeki dan kekayaan,doa dilimpahkan rezeki yang banyak,doa maslah rezeki,doa dilimpahkan banyak rezeki,doa dimurahkan rezeki anak,doa membuka pintu rejeki,doa mudah rezeki,doa murahkan rezeki,doa buka pintu reski,Doa agar murah rezeki dalam Islam,doa buka pintu,Doa pemanggil rejeki,doa paling mujarap untuk tambah rezeki,doa 7 pintu,do a murah rizki,doa dan amalan murah rezeki,doa amalan m,doa berkat rezeki,doa buka pintu rezeki dalam rumi,doa agar di mudah kan rezeki,doa dan amalan agar anak cerdas pintar dan je,doa murah rezki Allahumma rizzkika,doa agar di murah kan dan di limpah kan rezky yg banyak,doa murah rizky,solawat murah rezeki,sedekah ikhlas buka pintu rezeki,rezeki la yahtasib,selawat,solat pintu rezeki,doa supaya orang kasihan terhadap kita,doa seribu dinar yusuf mansur,solat agar murah rizki,doa untuk berniaga,doa untuk kekayaan,doa tujuh pintu rejki,Jalan kekayaan,dzikir untuk murah rizki,gambar mudah kan rezki ayah,selawat yg memperkayakan rezeki,doa supaya anak dapat kerja,do\a untuk org tua agar murah rezeki,doa untuk murah rezky,kenapa beramal rezeki tak masuk,doa pembuka rezeki dan amalan,nak ana jadi beristigfar,pintu rejeki,surah buka pintu rezeki,doa pemurah rizki,membuka pintu rezeki allah,doa supaya rezeki kita murah bila jumpa pelanggan,surah doa murah rezeki,membuka pintu kekayaan,doa petua meniaga mengikut nabi,doa rasulullah murah rezeki,doa rezeki,rezeki,rahsia perniagaan by ustaz ismail kamus,kunci pintu reje,doa rezeki kekayaan/,surah amalan murah rezeki,download doa pembuka pintu rizki,mengharapkan rezeki datang,doa pembuka rejrki,surah minta murah rezeki,petua murah rezeki islam,petua panggil rezeki,pembuka rezki,peniagaan murahkan rezeki,petua murah rezeki dalam islam,perniagaan kaya dan berkat,petua dimurahkan rezeki,pesanan rasulullah tentang rezeki,Petua biar murah rezeki,pembuka rahsia kekayaan,pembuka doa selepas solat,mindakini com/7-tips-membuka-pintu-rezeki/,Menurut YM zikir di surah alquran,mendapatkan rezeki melimpah,memohon kekayaan dari allah,membuka rezeki,membuka pintu rumah amalan rasulullah,membuka pintu rizqi,membuka pintu rezeki berkat surat ikhlas,membuka jalan rezeki,mebuka pintu rezeki,mcm mna panggil rizeki,mcm mana nak beri rezeki murah,macamana sembahyang boleh dapatkan rezeki,pembuka pintu rejki,mohon murah rezeki,Pemanggil rezeki,pemanggil rejeki,murah rezeki dan mudah dapat kerja,nabi murah rezeki,nabi mhammad doa kekayaan anas bin malik,murahkan rezeki dalam perniagaam,murah rizqi,Murah rezeki menurut islam,membuka jalan keluar masalah,murah rezeki cara islam,murah rezeki baca surah waqih,murah rezeki atau dilimpahkan rezeki,mura rizki,lelakon pemangil rejeki,petua supaya d luas kn pintu rezeki,surah pemanggil rezeki,surah amalan dimurahkan rezeki,surah alquran yg untuk rezeki,surah al-waqiah murah rezeki,surah al-quran murah rezeki,surah al waqiah untuk murah rezeki,surah al waqiah surah murah rezeki,surah al waqiah murah rezeki,surah al waqiah doa murah rezeki,surah al waqiah dalam bahasa rumi,surah al quran untuk rezeki,surah about rezeki,supaya rezeki murah,supaya murah rezeki,supaya murah reski,surah amalan memurahkan rezeki,surah amalan untuk murah rezeki,surah apa yg ustat harun din amalkan,surah murahkan rezeki,surah murahkan rezaki,surah murah rezeki rumi,surah murah rezeji,surah mohon murah rezeki,Surah mintak rezeki,surah minta rezeki murah,Surah memohon rezeki,surah memohon dimurahkan rezeki,surah membuka rejeki kerja,surah membuka pintu rezeki,surah dlm al quran melapangkan rezeki,surah di murahkan rezeki,surah buka pintu kunci reziki,supaya murah dapat kerjaan menurut nabi,solat subuh pembuka rezeki,Surah pemanggil rezeky,rezeki menurut sayyidina umar,Rezeki kekayaan,rezeki itu datang dari Allah Tingkatkan usaha banyakkan berdoa insyaAllah ada rezeki yg terbaik diaturkan oleh Allah,rezeki allah,rahsia pintu rezeki,rahsia menjadi kaya dari alquran,rahsia kaya dengan sedekah,rahsia ayat suci alquran untuk kekayaan harta,pintu tarik untuk permis,pintu pembuka rezeki,petua zikir agar dapat buka perniagaan,Petua zikir,petua untuk murah rezeki,rezeki tanpa masalah,rezeki yang tak pernah putus,salah satun pintu rezeki,solat memohon murah rezeki,sholawat pembuka pintu rezeki ustad yusuf mansur,sholawat murah rezeki,sholat pemangil rezki,sholat minta dilimpahkan kekayaan,Shalawat pemurah rezeki,selawet murah riski,selawat untuk murah rezeki,Selawat rezeki dan akhlak mulia,selawat rezeki,selawat rejeki,selawat dekatkan rezeki,sedekah pembuka pintu rezeki,sdoa murah rezeki selepas al waqiah,petua untuk masuk rezeki,doa untuk murah rizki,doa tambah rizky,doa tambah rezky,Doa tambah reseki,doa tambah r,doa surah al waqiah dalam rumi,doa supaya wang tidak putus,doa supaya dipermudahkan dapat kerja,doa supaya dimurahkan rezeki,doa supaya allah beri jalan keluar dari masalah,doa seribu pintu,doa selawat pemurah rezeki,doa selawat murah rezeki,doa selamat dn doa rezeki luas,doa selamat dan murah rezeki,doa saat mengharapkan rejeki,doa rumi mula perniagaan,doa tujuh pembuka,doa u/ membuka rizqi kekayaan,Doa untuk murah Rezki,doa untuk murah rezeki amalan,Doa untuk murah rejeki,doa untuk murah kan rejeki,doa untuk mendapat rezeki rumi,doa untuk membuka reziki,doa untuk membuka rezeki seluas luasnya,doa untuk membuka rezeki,doa untuk keluar dari masalah,doa untuk jadi jutawan,Doa untuk dimurahkan rezeki,doa untuk di murahkan rezeki anak anakku,doa untuk datang rezeki dalam tulisan rumi dan maksudnya,doa untuk dapat perkerjaan,doa untuk business maju rumi,doa untuk buka pintu rezeki,doa rumi mohon kerja,doa rumi buka pintu rezeki,doa rizqi murah,doa pemurah rezeki/,Doa pemurah rezeki dan kekayaan,doa pembuka rzki,doa pembuka rezki,doa pembuka rezezi,doa pembuka rezeky,doa pembuka rezeki rumi,doa pembuka rezeki perniagaan,doa pembuka rezeki dan dimurahkan rezeki,doa pembuka rezeki dalam rumi,doa pembuka pintu rizki,Doa pembuka pintu rijki,doa pembuka pintu rezki,doa pembuka pintu rezeqi seluas-luasnya,doa pembuka pintu rezeki dan terjemahan nya,doa pembuka pintu rezeki dan murah rezeki,doa pemurah rezki,doa penarik rezeki rumi,doa rezki,doa rezeki tidak putus,doa rezeki tak putus-putus,doa rezeki masuk tulisan rumi,doa rezeki kewangan,doa rezeki kekayaan,Doa rezeki dlm bahasa melayu,doa rezeki dalam bentuk harta,doa rezeki berkat ismail kamus,doa rezeki bagi perniagaan,Doa rejki,doa pombuka rejoki,Doa pintu rezki dan kebahagiaan,doa pintu rezki,doa permudahkan rezeki rumi,doa permudah dapat pekerjaan,doa pembuka pintu rekeji,kunci surat al waqiah,kata mengharapkan rejeki,kata kata tambah rizqi,kata kata pemurah rezeki,kata kata murah rezeki,kata kata mudah rezeki,kata kata minhaisu la yahtasib,kata hasan al basri rezeki,Kasiat ayat seribu dinar,kaedah memudahkan rezeki,kaedah beristighfar,jikir yg baik membuka pinti rezeki,jikir yg baik,jalan untuk mendapatkan rezeki cepat,jalan rezeki,jalan pembuka rezeki,gmbr / profile bka kan pintu rizki,kata ulama berkat rezeki,kata-kata doa mujarab meminta rezeki kepada allah,kunci surah al waqiah,kunci rezeki nabi muhammad,kunci pintu kekayaan,kunci pembuka pintu rezeki dlm islam,kunci membuka rezeki dari ayah,kunci membuka pintu rezeki,kunci doa rumi,kunci doa kekayaan,kumpulan doa mustajab pembuka pintu rezeki,korban membuka pintu rezki,kiat murah rejeki,kiat agar murah rezeki,kaya perniagaan kecil banyak,kaya berniaga dengan ALLAH,kata2 saidina umar pasal rezki,kata2 doa biar tambah rezeki,gantung ayat - pintu,gambar tentang doa semoga ayah mudah rezki,gambar kata untuk pembuka rezeki,doamurahrezeki,doakan untuk murah rezeki,doaa murah rezeki,doa/murah/rezeki,doa/amalan pemanggil rezeki mustajap,doa-doa untuk kekayaan,doa zikir di tambah doa selamat,doa yang mustajab apabila meminta rezeki utk kawan,doa yang mujarab untuk meminta rizki,doa utk murahkan rezeki,doa utk murah reski,doa utk cepat kaya,doa untuk tambah rezeky,doa untuk tambah rezeki,doa untuk rezeki yang luas dan murah,doa untuk orang tua dipermudahkan mencari rezeki,Doatambahrezeki,Dongo murah rejeki,gambar kata kata pembuka rejeki,gambar kata dilimpahkan rejeki yang banyak kartun,gambar doa buka pintu reziki,Foto agar murah rezeki,fadhilat zikir kaya harta,dzikir murah rezeki,dzikir agar diluaskan rezeki,Dzikir agar cepat kaya,dua doa kekayaan rezeki,dp dilimpahkan pintu rezeki,do\a murah rizki,Do\a murah rezki,do\a murah rejeki,Do\a dimurahkan rezeky,do\a ayat suci alquran membuka pintu rizki,Do\a agar d murah kan rezeki,doa untuk murahkan rezeki,www doa dan amalan com,zikir dalam rumi,Zikir buat menambah rezeki,www doa dan amalan pembuka pintu rizgi,www doa di murahkan rezki com,www doa agar tidak putus wang,zikir buka rezeki,www doa mbuka rezki,zikir atau surah pembuka rezeki,www doa murah rezeki,www doa nabi berniaga,www doa pembuka rezeki,www doa supaya dimurahkan rezeki,ya allah buka la pintu rezeki,zikir banyakkan rezeki,zikir dilimpahkan rezeki,zikir selawat murah rezeki,zikir tak dak duit,zikir tambah rezeki berbentuk duit,zikir untuk mempermudahkan rezeki masuk,zikir yang dapat memurahkan rezeki,zikir yang dilimpahkan rezki,zikir zikir rezeki cepat masuk,zikir:murah:rezeki,zikir rezeki,zikir Pitu 7,zikir pembuka rezeki,zikir harian murah rezeki,zikir kekayaan,zikir la yahtasib,zikir untuk murahkan rezeki,zikir mudah murahkan rezeki,zikir murah rejeki,Zikir murah rezki,zikir murahkan rezeki,اَللَّهُمَّ أَكْثِرْ doa,www dimurah kan rezeki,surah pembuka rezki,surah untuk rezeki,surah waqiah ayat pembuka rezeki,surah yang memberi rezeki,surah yang membuka pintu rezeki,surahkekayaanperniagaan,surat al quran buka rezeki,surat alquran agar d murah kn rezky,surat alqur\an murah rejeki,surat dialquran utk mendapat rezeki yg halal,susah mendapat rezeki kewangan,surah untuk membuka pintu rejeki,surah untuk melapangkan rezeki,Surah untuk dimurahkan rezeki,surah pembuka rizky,surah permudahkan rezeki,surah permurahkan rezeki,surah pintu rezeki,surah rejeki,surah rezeki,surah rezeki dari allah,surah rezeki murah,surah untk bisnes ramai orang datang,surah untuk buka pintu rezeki,tahajud dhuha alwaqiah,tarik rezeki dengan surah al waqi\ah,tips murah rezeki dalam islam,tips nak rezeki mudah masuk,Tips permudah rezeki,tips rejeki dalam islam,tip-tips murah rezeki,tips untuk murah rezeki,trik murah rezeki,tujuh tips pembuka pintu rezeki,untuk memudahkan jalan rezeki,ustaz kazim 3 petua untuk maju dalam berniaga,tips murah rezeki amalan peniaga,tips maju dalam perniagaan,tips dan doa rezeki,terjemahan doa diminta dimurahkan rezeki,tip murah rezeki dr Allah,tip murah rezeki menurut islam,tip rezeki datang,tip untuk kaya kata ulama,tip untuk murah rezeki,tip zikir murah rezeki harun din,tips agar murah rezeki,tips agar rumah tangga murah rezeki,tips berdoa mengharapkan rezeki,www amalan murah rezeki,doa mudah dapat kerja dalam rumi,doa mohon dimurahkan rezki,doa mudah dapat kerja dan murah rezeki,doa mohon dilimpahkan rezeki,doa mohon diberi anak,doa mohon di beri kekayaan harta,doa mohon murah rezeki dalam perniagaan,doa pbuka rezeku,doa mohon dipermudahkan rezeki,doa pemanggil rezeki berlimpah hari ini,doa pemanggil rezeki / kekayaan,doa mr,doa mohon rezek nabi muhammad,doa mohpn Allah murahkan rezki orang lain,doa mohonrezeki,doa mohon rezeki melimpah ketika hujan,doa pemanggil harta,doa mirah rezeki rumi,doa mintk d luaskn rezeki,doa pembuka 12 pintu rezeki dalam rumi,doa mengharapkan mendapat rizki,doa mengharap kan rezeki,doa pembuka 12 pintu rumi,doa mendapat wang niaga,doa pembuka dua belas pintu,doa pembuka dua belas pintu dalam rumi,doa mendapat kerja rumi,doa pembuka pintu rejki,doa mendapat kekayaan,doa mengharapkan rezeki,doa pembuka 12 pintu rezeki,doa pemangil rizki nabi,doa minta wang,doa minta rezeki pekerjaan dan lain lain,Doa pemanggil rezeky,doa minta rezeki,doa minta murah rezeki dan laris jualan,doa pemanggil rezeki dalam rumi,doa minta kekayaan harta,doa minta di murah kan rezeki,doa pemanggil rezki,doa menjadi jutawan,doa mencari rezeki rumi,doa ortu pembuka pintu rizki,doa murah rezeki ustaz kazim,doa murahrezki,doa mustajab agar di murahkan rezeki,Doa mustajab dimudahkan rezeki,doa murah rezeki dalam bisnes,doa mustajab memulakan perniagaan,doa murah rezeki dalam al quran,doa mustajab murah rejeki,doa mustajab murah rezeki perniagaan,doa murah rezeki anas,doa mustajab supaya cepat kaya,doa murah rezeki dan anak soleh,doa murahrezeki,doa murah rezeqi,doa murah rezeki untuk orang berikan kita duit,doa murah risky,Doa murah rizqy,doA murah t,doa murah rezeki Rasulullah ke anas malik,doa murahkan rejeki,doa murah rezeki mendapat pekerjaan,doa murah rezeki yang tidak disangka,doa murah rezeki dari alquran,doa mustajab untuk cepat kaya,doa mustajab untuk murah rezeki,doa murah rezek,doa nabi untuk murah rezeki,Doa murah reaeki,doa murah re,doa murah ezekio,doa nabi untuk murah rezeki dan mendaptkan pekerjaan,Doa nabi untuk rezeki,doa mura rezeki,doa nabi utk kaya,doa nabi yusuf untuk pemurah rezeki,doa mujarap di buka jalan oleh Allah,Doa murah rejeky,doa nabi muhammad untuk buka rezeki,doa n zikir murah rezeki,doa nabi muhammad agar murah rezeki,doa nabi muhammad berniaga,doa murah rezeki kekayaan,Doa nabi muhammad biar murah rezeki,doa murah reski,doa murah reseki,doa nabi muhammad murah rezeki,doa Murah rejki,doa murah rejiki,doa nembuka kebun,doa dan zikir pembuka pintu rezeki,doa cepat murah rezeki,doa buka tezeki,doa buka rezki,doa buka pintu rjeki,doa buka pintu rizki,doa buka pintu rezeki rumi,doa buka pintu rejeki,doa buka jln keluar dr mslh,doa buka 12 pintu rezeki,doa buat ibu dan ayah rumi,doa bila kita buntu,Doa biar orang kasihan dan memberi rizki,doa biar murah rizki,doa biar murah rezeki,doa biar murah rejeki,doa cepat panggil rezeki,doa d murahkn rejeki,doa dan zikir murah rezeki mendapat kekayaan dlm perniagaan,doa dan zikir memohon kekayaan,doa dan zikir dapatkan duit,doa dan zikir dalam permis perniagaan,doa dan terjemahan dalam bahasa indonesia nabi sulaiman meminta rezeki,doa dan cara buka pintu rumah,doa dan amalan untuk mudahkan mendapat perkerjaan,doa dan amalan untuk dimurahkan rezeki,doa dan amalan supaya murah rezeki,doa dan amalan murah rezzki,cara untuk tarik rezeki agar menjadi banyak,doa dan amalan mendapat murah rejeki,doa dan amalan dimurahkan rezeki,doa dalam perniagaan,doa dalam al quran supaya laris perniagaan tanah,Doa biar ditambah rizki,doa biar di tambah rezeki,doa berniaga mau maju,doa agar dapat di murahkan rezeki,doa agar d murahkan rezki,doa agar banyak harta allahumma ktsir maali,doa a dapat rezeki halal rumi,doa 7 pintu rezeki,doa 12 pintu rezeki rumi,dna di murahkan rezeki,dimurahkan rezeki,dilimpahkan kekayaan berbakti kepada orang tua,dia minta rezki yang banyak,dia memohon rezeki,di murahkan rezeki,ddoa murah rezeki,damalan agar anak murah rejeki,dalil alquran tentang membuka rizki,doa agar di beri murah rezeki,doa agar di murahkan rezeki,doa berkat anas bin malik,Doa bagi memulakan perniagaan,doa atau zikir murah rezeki,doa atau zikir menarik harta didalam tanah,doa amalan perniagaan harun din,doa agar orang tua dilimpahkan rezeki,doa agar murah rizky,doa agar murah rejeki rumi,doa agar murah,doa agar murag rrzeki,doa agar mudah rezeki,doa agar dipercepatkan mendapat kerja,doa agar dilimpahkan rezeki,doa agar dilimpahkan kekayaan,doa agar dilimpah kan rezki dan harta oleh allah,care di murah kan rezeki,doa menbuka pintu rezeki pekerjaan,doa limpah rezeki kesihatan pasangan,doa laris murah rezei,doa ketika hendak berniaga,doa kepada allah bahasa indonesia dilimpahkan rezeky,doa keluasan rejeki,doa keluar pintu rumah dan bekerja,doa keluar dari masalah dan kemiskinan,doa kekayaan rumi,doa kekayaan melimpah,doa kekayaan anas bin malik,doa kekaya/,doa kaya rumi,doa jadi jutawan,doa fimurahkan rezki,doa duit datang,doa luas rezeki,doa masuk rumah jelas dgan rumi,doa menarik rezeki,doa memurahkan rezeki,doa memudahkn mendpt rejeki nabi sulaiman,doa memohon rezeki kekayaan yang murah,doa memohon rezeki kekayaan,doa memohon kekayaan dalam bentuk harta,doa memohon dilimpahkan harta yg banyak,Doa meminta kekayaan,doa membuka pintu rizqi,doa membuka pintu rejiki,doa membuka pintu,doa membuka kunci rizki,doa membuka jalan,doa memanggil reseki,doa memanggil rejeki,doa doa zikir agar rezeki datang,doa doa untuk dmurah kn rezeki,doa doa rumi,doa dimurahkan rezeki dapat kerja,doa dimurahkan re,doa dimurah rezeki limpah ruah,doa dimudahkan rezeki,doa dilimpahkan rezeky,doa dilimpahkan rezeki,doa dilimpahkan rejeki banyak,doa dikurniakan rezeki yg banyak,doa diberi murah rejeki,doa di murahkan rezqi,doa di murahkan rejeki,doa di murah kan rejeki,doa di murah kan,doa di buka rezeki bisnes,Doa di buka kan pintu rezeki dan ke kayaan,doa dimurahkan rezeki pekerjaan,doa dimurahkan rezki,doa doa pintu rezeki,doa doa pembuka pintu rezeki,doa doa murahkn rezeki,doa doa murah rezeki rumi,doa doa mujarab untuk mendapatkan kekayaan,Doa doa minta rejki,doa dmurahkn rezeki,doa dmurahkan rezeki,Doa dmurahkan razeki,doa dipermurahkn rezeki,doa dipermurahkan rezeki,doa dipermudahkan rizqi,doa dipermudahkan rezeki dalam perniagaan,doa dipercepatkan rezeki,doa dimurakan rezeki,doa di banyak kan rezeki,ayat-ayat membuka pintu rejeki anjuran Rasullullah,ayat di murahkkan rezeki dan cepat kaya,ayat doa di mura,ayat untuk keluar dari masalah,Ayat pemangil rizky,ayat menarik duit mujarab,ayst pembukarezeki,ayat untuk murah rejeki,ayat dan doa untuk murah rezeki,ayat murah rezeki orang lain,ayat ayat rezeki,ayat ayat yang nabi doakan,ayat murah rezeki rumi,ayat cepat kaya,ayat dan doa pembuka pintu rezeki,ayat untuk murahkan rezeki,Ayatpembukarezeki,ayat pemanggil rejeki,ayat murah rezeqi,ayat rezeki murah,ayat qur an untuk mudah rezeki,ayat pembuka doa dalam rumi,ayat semasa berniaga,ayat sedih meminta kerja,ayat quran pembuka murah rezeki,ayat quraan pembuka rezeki,ayat rumi rezeki,ayat rezeki,ayat menambah rejeki,ayat quran untuk memudahkan jualan laris di pasar malam,ayat seribu dinar untuk kekayaan,ayat suci al quran murah rezeki,ayat pembuka pintu rezeki,ayat mohon murah rezeki,ayat murah rezeki dan cepat kaya rumi,Ayat mudah rizi,ayat pembuka tezeki,ayat tetang di limpahkan rezeki,ayat tentang memohon kekayaan,Ayat tambah rejeki di alquran,amalannabimemudahkanrezeki,ayat suci untuk perniagaan,ayat qur\an pembuka rezeki,baca surah rezeki,cara untuk murah rezeki,cara murah rejeky,cara murah pintu rezeki,cara mudahkan kekayaan dekatkan diri kepada allah,cara mintar rezeki,cara mengamalkan surah seribu dinar,cara mengamalkan surah al waqiah agar rejeki cepat datang,cara mengamalkan ayat seribu dinar untuk kekayaan,cara mengamalkan agar di luaskan rezki,cara mendapat berkat rejeki,cara menbuka pintu rezeki,cara menarik rezeki dalam berniaga,cara memurahkan rezeki,cara memohon kekayaan pada allah,cara membuka pintu rizki,cara membuka pintu rejeki,cara membuka pintu keluasan rejeki,cara murah rezeki doakan,cara murah rezky,cara murahkan rezeki,cara untuk mendapat rezeki yg banyak dan berkat,cara untuk menambah wang atau rezeki yang banyak,cara untuk membuka pintu rezeki,cara untuk membuka kunci minda,cara untuk dipermudahkan rezeki,cara untuk dimurahkan rezeki,cara tarik rezeki dalam umah,cara solat untuk rezeki,cara solat di murahkan rezeki,cara rezeki senang masuk ruma,cara rezeki datang melimpah ruah dengan cepat,cara rasullah untuk membuka rejeki,cara nak murahkan rezeki,cara nak murah rezeki,cara nak berkat pendapatan,cara nak bagi rezeki masuk dalam rumah,cara membuka pintu kekayaan,cara membuka pintu agar murah rezeki,buka pintu rizki,buka pintu rezeki rumahtangga,bisnes pintu,betul ke anak ketiga buat rezeki murah,cara nak buka minda,berkat doa dr haron din,beristighfar cari kerja,berdoa minta dimurah kan rezki,berbakti pada orang tua murahkan rezeki,bagaimana murah rezeki,bacaanSelawat pembuka kuncii,bacaan murah rezki,bacaan doa untuk murah rezeki,bacaan doa murah rejeki,bacaan doa dimudahkan,bacaan alkuran pembuka rejeki,buka rezeki dengan quran,bukan pintu rezeki,bukat pintu rezeki doa nabi yunus,cara membuka dan menarik rezeki,cara melafalkan ayat 1000 dinar saat buka pintu toko,cara doa murah rezeki,cara doa menarik rezeki,cara dimurahkan rezeki dengan zikir,cara dimurahkan rezeki dari allah,cara dibuka pintu rizki seluas,cara di murahkn rezeki-surah al-waqiah,cara buka pintu rezeki,cara buka pintu rejeki,cara biar murah rizki,cara biar murah rejeki,cara beristighfar dan selawat,cara amal kan selawat untuk murah rezeki,cara agar di murahkan,Cara agar di limpahkan rejeki,bacaa doa diri kita rezaki,amalan mujarab murah rezeki,Amalan di limpah banyak rezeki,amalan dan doa pembuka pintu rezeki,amalan dan doa murah rezeki,amalan buka rezeki,Amalan biar akhlak mulia,amalan beristighfar,amalan bagi duit kepada ibu bapa,Amalan atau doa murah rezeki,amalan arah rezeki,amalan amalan yang membuka kan pintu rejeki,amalan amalan murah rezeki,amalan agar murah rezki,Amalan agar murah rezeki,Amalan agar murah rejeki,amalan agar mudah rezeki,Amalan doa anas bin malik ra Anas kaya dan anak banyak,amalan doa mudah mendapat rezeki,amalan doa murah rezikih,amalan mudah rezeki,Amalan mudah rejeki,amalan membuatkan rezeki kaya cepat datang,amalan memangil rizky,4 amalan pembuka rezeki,amalan malam jumaat buka pintu rezki,amalan luas rezeki,amalan kekayaan nabi sulaiman,amalan kaya raya malaysia dhuha alwaqiah sedekah,amalan jadi jutawan,amalan islam tambah rezeki kaya

Apa Komen Anda

18 comments… add one

 • Rezki ada dimana-mana sahaja, yang penting usaha kita dan disertai doa kita

 • Normah Ahmad

  Syukran, alhamdulillah dg perkongsian. Semuga kita semua dapat istiqomah mengamalkannya dan mendapat darinya. Insyaallah.

 • Normah Ahmad

  Syukran dg perkongsian, semuga kita semua mendapat manfaat darinya, insya’Allah.

 • terima kasih , semoga info ini menjadi panduan kita semua

 • LIZ RASHID

  ALHAMDULILLAH, SYUKRAN ATAS PERKONGSIAN BERMANKNA INI,MOGA ALLAH MERAHMATI DAN MEMBERKATIMU..AAMIIIIN YRA
  1000 000 X

 • terima kasih atas perkongsian ini
  saya percaya rezeki ditangan Allah
  dan saya cuba mendekatiNya sebaik-baiknya

 • Makasih Mas atas sharenya.. Meminta hanya kepada Allah semata dengan cara yang dianjurkan…artikelnya bermanfaat banget
  Salam kenal dari Susi – Toko Lukisan Online

 • salam.
  Perkongsian yg bgs. Boleh copy & paste?

 • dary

  Alhamduliihan, terim kasih pencerahan bgi kami yng sd galau ingin rezeki spy mudah..aamiin, syukron. akhii.salam

 • Assalam,,,Makasih atas sharenya Mas ,Rezeki datang dari Allah meminta juga pada Allah…
  Wassalam :) By Lukisan Kaligrafi

 • MOHON IZIN UNTUK MENGKOPY DAN SAYA TAMPILKAN DI WEB SAYA makin kaya dengan sedekah

 • yus

  alhamdulillah…

 • Mazia Husin

  Terima kasih. Mohon kongsi Doa yang diberikan.

 • Syukran, alhamdulillah..Terima kasih atas perkongsian ilmu.

 • Terima kasih di atas amalan murah rezeki, sy trtingin sgt murah rezeki spy dpt menolong kedua ibubapa sy..doakan ya

 • Kaedah dan anjuran di atas mengingatkan saya dengan Ust Yusuf Mansur di Indonesia yg gigih menganjurkan sedekah, dhuha dan tahajud sebagai jalan penyelesaian masalah

 • alhamdulillah..terima kasih di atas perkongsian..saya cuba menggoogle surah apa yang bagus dibaca untuk dipermudahkan rezeki dari Allah..alhamdulillah jumpa lebih dari itu..dapat beberapa tips pula..alhamdulillah

 • Terimakasih

Leave a Comment